עזרה יש מיילים שהוא פשוט לא מוכן לשלוח לי בעקשנות - למישהוא יש מושג מה זה?

• הוסף לסימניות
והחיבור מעולה והכל טוב

קבצים מצורפים

• 2018-09-06 (2).png
    2018-09-06 (2).png
    KB 13.9 · צפיות: 223
  • הוסף לסימניות
אצלי הבעיה קיימת כבר תקופה ארוכה. אשמח לפתרון (פניתי לאתרוג ולא עזר, הם רק אומרים לאפס את הדפדפן, אבל זה עוזר לכמה שעות בלבד - שאולי גם ככה הייתי מצליחה לשלוח אז...)

• הוסף לסימניות
גם אצלי, זה בעיה בגמייל החדש,
ניתן לעבור לגרסת גמייל הישנה, לשלוח, ולחזור לחדשה:)

• הוסף לסימניות
אני עם נטפרי ומידי פעם יש את זה

מה שעשיתי, עברתי לאדג' הדפדפן של הויינדוס ושם זה עבר בלי בעיה

• הוסף לסימניות
לפעמים הכתבת לא מאוייתת נכון
מה שאני עושה זה מעתיקה מהודעה אחרת דרך "השב"

• הוסף לסימניות
זה כנראה בעיית גירסה של הכרום כי אחרי שהוא התעדכן אצלי הבעיה נעלמה

• הוסף לסימניות
קרה לי שבוע שעבר בגירסה החדשה.
עם אותה הערה.
כמעט בכל מייל שניסיתי לשלוח.
אבל דפדפן אחר גם לא עזר.
במקרה תכנאי התקין לי משהו אחר במקשתי שיבדוק
לא יודעת מה הוא עשה.
תכלס זה הסתדר.

• הוסף לסימניות
אני שמתי לב שזה קורה כשאני עושה "העתק הדבק" של כתובת מייל, ניסיתי לרשום בעצמי את הכתובת וזה שלח מעולה. תנסו. אולי זה יצליח גם לכם.

• הוסף לסימניות
עדיף מאוחר מאשר לעולם לא....
אני רואה שעדיין לא מצאו כאן פיתרון לשאלה. היום מצאתי לזה פיתרון. שימו לב:
כשנכנסים לג'ימייל, לפני שרואים את ההודעות, כשמופיע "טוען...." כתוב למטה בפינה מצד שמאל שאפשר לצפות ב-Gmail ב-HTML בסיסי, ללחוץ על זה, ואז אפשר לשלוח מעולה. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תסגור את החלון של המייל
תפתח שוב דרך טיוטות ותשלח.
אצלי עובד.

• הוסף לסימניות
גם לי הופיעה השגיאה הזו.
חלפה אחרי רענון הדף + כתיבת כתובת הנמען (ולא העתקתה)

• הוסף לסימניות
אני שמתי לב שזה קורה כשאני עושה "העתק הדבק" של כתובת מייל, ניסיתי לרשום בעצמי את הכתובת וזה שלח מעולה. תנסו. אולי זה יצליח גם לכם.
אכן זה קורה כשמדביקים כתובת, ואז הוא כותב שגיאה של בעיית רשת אפילו שאין לזה קשר לרשת.
הפתרון הוא לעמוד אחרי הכתובת שהדבקתם, ולמחוק תו אחד. לא תראו שמשהו נמחק, אבל הבעיה תפתר.
לפעמים כשמדביקים כתובת מייל, נוסף איזשהו תו נסתר מיד אחרי ה"COM", ומחיקתו פותרת את הבעיה.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל זה בעיקר בהעתק-הדבק של הכתובת,
זה נורא מעצבן,אבל לכתוב מחדש את הכתובת הדואל פותרת את הבעיה.

• הוסף לסימניות
כשמעתיקים כתובת מייל לפעמים מועתק איתה בסוף השורה עוד תו נסתר וזה גורם שהכתובת תהיה לא תקינה.
צריך להעביר את הסמן לסוף הכתובת (עדיף עם מקש end במקלדת) ולמחוק
האות האחרונה לא נמחקת כי יש תו אחד נוסף אחריה
בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קורה לי לפעמים כשמצרפים קבצים כבדים, וכשפיצלתי לכמה מיילים, הבעיה נפתרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה