יש מישהו חוץ מאריג'נט?

• הוסף לסימניות
שמוכר את מה שצריך למכור? איך זה שלא קמו להם עדיין מתחרים?
או שקמו ואני לא מכירה..
אם מישהו יודע אשמח לקבל מידע.

• הוסף לסימניות
כשיהיה יבואן מורשה נוסף למקלרן ולפליימוביל, וכשתקום חברה מתחרה אמיתית לתנובה, יהיה סיכוי גם לאריג'נט.
ככה זה כשזה משתלם ליצרנים (תמלוגים גבוהים) וליבואנים (כנ"ל), הצרכן הקטן?- אוממ, מי זה? מה זה העב"ם הזה :confused:

• הוסף לסימניות
אם זה משתלם ליבואנים, למה לא קם עוד יבואן?
שגעון.

• הוסף לסימניות
טירוף.
מסכים לחלוטין.
לאריג'נט לא יקום מתחרים כי הם היבואנים הבלעדיים לבתי ספר גדולים כמו בצלאל ושנקר.
ועליהם עיקר נתח השוק.

• הוסף לסימניות
מי חתם אתם על בלעדיות? וואקום?

• הוסף לסימניות
אני רכשתי את התוכנות שלי מסופט סייל. סליחה! חח אלא היו התוכנות ולא הוואקום...מה שצריך מזמינים מחו"ל...

• הוסף לסימניות
לא.
אריג'נט חתמו על ייבוא של וואקומים.
אם מישו יעקוף בסיבוב את אריג'נט הוא יצטרך לעשות את זה באמצעות העברה של הקנינים הגדולים - שהם בתי הספר לעיצוב. ולא סתם ליבא מכשירים מוואקום.

• הוסף לסימניות
ונניח את מנגה - יש איפה לקנות חוץ מאריג'נט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1374427:
ונניח את מנגה - יש איפה לקנות חוץ מאריג'נט?
דרך האתר עצמו של סמית' מירקו,

היום לא צריך לרכוש דברים אצל חברות כמו אריגנט, אפשרי גם להשיג דרך האנטרנט אפילו במחירים זולים יותר. הבעיה היחידה זה-שאין אחראיות

• הוסף לסימניות
מי צריך אחריות לתוכנה?!

• הוסף לסימניות
ראיתי את האינטוס באיביי בכמעט חצי מחיר, ממה שנמכר באריג'נט,
אני די מתלבטת, גם בגלל האמינות / האחריות, וגם כי אין לי מושג איך מסתדרים עם המשלוח משם.

• הוסף לסימניות
נראה לי צריך ויזה של חו"ל או משהו לא ככ מתמצאת אבל אפשר גם באמזון,
ויש מלא מדריכים באנטרנט "איך להזמין מאייבי/אמזון" וכו'

• הוסף לסימניות
אריג'נט לא שולחים את זה הביתה, רק קובץ למייל!!
למה שלא יהיה אפשר להזמין דבר כזה מחו"ל?

• הוסף לסימניות
אני מנסה להידבר מול אריג'נט על הנושא, בהחלט שאם יהיו לי דברים חיוביים לספר - אומר אותם כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esttyk;1374454:
אני די מתלבטת, גם בגלל האמינות / האחריות, וגם כי אין לי מושג איך מסתדרים עם המשלוח משם.

זה קצת מלחיץ. להזמין מוצר שבהחלט דורש אחריות בלי אחריות...
ואין לך מי יודע כמה הרבה אנשים שיידעו לטפל בזה סתם כך.
זה לא מכונת כביסה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esttyk;1374454:

שטויות, הכל סבבה העיקר שעולה יותר זול. מתפללים לה' שהמוצר טוב ולא יעשה בעיות ויהיה טוב.

• הוסף לסימניות
הלוח שלי עייף ומגיב די באיטיות,
הוא כבר בן 4 שנים,
ולא מתחשק לי להשקיע בו כסף לתיקון,
אני רוצה חדשששש

אז אם אני ממילא לא משתמשת באחריות ובשירות התיקונים, אולי באמת אפשר לקנות בחו"ל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה