א
אוהב לחיות
אורח
- הוסף לסימניות
אני צריך עזרה די דחופה בזה
תודה מראש!!!
תודה מראש!!!
אם @אחד הגדולים לא מצליח מה יעשו איזובי קיר ?אני לא מצליח עם כל התוכנות האלו
מה מה ?התנסיתי ונמחק לי כמעט כל הכרטיס. ברקובה.
תוכל אולי להסביר בקצרה
בהחלט.מה מה ?
הבנתי נכון ?
פשוט ניסית לתקן דבר שעובד ?
אם ככה אז אני חוזר בי
תוכל להסביר "באריכות" מה קרה ?
מה פתאום???רגע ברשותך מה קורה כאן @אחד הגדולים זה @דדד ?
אז ברשותך אין שני מלכים משתמשים באשכול אחדמה פתאום??
אוי, סליחה, לא הבנתי טוב את השאלה. עכשיו קראתי שוב. מתנצלת.אז ברשותך אין שני מלכים משתמשים באשכול אחד
פתח אשכול חדש
ועדיף במקום הנכון בפורום תוכנה חומרה ורשתות
של איזה מצלמה ?נמחקה לי תיקיה עם סירטונים
כרטיס זכרון פשוטשל איזה מצלמה ?
לא ענית על השאלהכרטיס זכרון פשוט
איך נמחקהנמחקה לי תיקיה עם סירטונים
לא צולמו ממצלמהלא ענית על השאלה
הסרטונים שאתה מדבר עליהם צולמו במצלמה ?
אז איזה מצלמה ?
מה הדגם ?
שאלה נוספת
איך נמחקה
אני יכול לנסות בלי אחריות אם ניסיון של פעמים אם חברמקפיץ את השאלה הראשונה באשכול
מישהו ולי מוכן?
פליז
יש מישהו שהתנסה עם תוכנות שיחזור קבצים (לא דוקא מקצוען)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים