יש מישהו שיכולה לקנות בשבילי משהו אחד וזול באליאקספרס?

• הוסף לסימניות
עדיף מישהי מבני ברק או שיכולה להעביר את הדבר לבני ברק.
פשוט אין לי כרטיס אשראי מתאים וגם אני לא מצליחה להרשם לאתר (בהרשמה הדף מבקש לרשום את הקוד, ואני לא רואה שום קוד)
אודה מאד לעזרה בענין.
תודה רבה גדולה!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקנות בדואר כרטיס סמארטכארד שזה כרטיס להטענת כסף וזה כרטיס בינלאומי שאפשר לקנות איתו באינטרנט

(נראה לי הקוד שזה מבקש הכוונה למיקוד..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1374637:
עדיף מישהי מבני ברק או שיכולה להעביר את הדבר לבני ברק.
פשוט אין לי כרטיס אשראי מתאים וגם אני לא מצליחה להרשם לאתר (בהרשמה הדף מבקש לרשום את הקוד, ואני לא רואה שום קוד)
אודה מאד לעזרה בענין.
תודה רבה גדולה!

אין לי בעיה להזמין לך אני לקוחה ותיקה- אך לכרטיס תדאגי- הכרטיס שלי קרס מהוצאות החג...:D

• הוסף לסימניות
יש לכם קישורים מוצלחים מנסיון???
בגדים תכשיטים וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;1374684:
יש לכם קישורים מוצלחים מנסיון???
בגדים תכשיטים וכו'

יש שם ים של דברים, תחפשי בסבלנות ותבחרי מה שמתאים לך ולטעמך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1374694:
יש שם ים של דברים, תחפשי בסבלנות ותבחרי מה שמתאים לך ולטעמך...

תודה את זה אני כבר עושה... אבל בגלל שיש ים של דברים, אני חושבת שאם יש משהו מוצלח ואת יכולה אולי להמליץ, ההחלטה הסופית אם כן או לא היא שלי, לא?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1374676:
אין לי בעיה להזמין לך אני לקוחה ותיקה- אך לכרטיס תדאגי- הכרטיס שלי קרס מהוצאות החג...:D

תודה רבה נירוש! אבל אין לי סבלנות להתעסק עם עוד כרטיס...
בינתיים עוד ניקית מקסימה מהפורום התנדבה לקנות לי. אז תודה בכל אופן על הרצון הטוב...!

לגבי הקוד שהוא מבקש:
לא נראה לי שזה מיקוד, זה לא בשלב ביצוע ההזמנה. רק במקום שנרשמים לאתר, הוא מבקש כתובת מייל, שם, שם משתמש וסיסמא. ואח"כ להקליד את הקוד שלהלן... ולא רואים שום קוד:confused:

• הוסף לסימניות
3012, זה קוד בטיחות, יכול להיות שהחסימה שלך מורידה את תמונת התווים
אם תרצי ארשום אותך ואחר כך תשני את הסיסמה.

• הוסף לסימניות
איזה יופי! הייתי רוצה גם! מישהי מפה יכןלה לעזור לי בזה?

• הוסף לסימניות
איזו עזרה את צריכה? כרטיס בין לאומי אין לי, השתמשתי בשל מכרים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הסרטים די קטנים, אנסה לשלוח אולי תמונה אם אצליח לטשטש. נהנית מהם מאד!!! בינתיים יש כעשר צבעים המשמשים אותי, מתוכם שניים הוצרכו הדבקה חוזרת. כשיהיה לי זמן אחזק את ההדבקה של כולם.

• הוסף לסימניות
לא צריך באליאקספרס כרטיס בינלאומי
מספיק כרטיס ויזה רגיל

• הוסף לסימניות
אגב, יש דרך לראות את התמונות של כל המוצרים למרות החסימה (אתרוג)?
כי רוב המוצרים אני לא רואה תמונה שלהם, וחבל.... :(

• הוסף לסימניות
תודה על העלאה והמאמץ! עוזר לי מאוד!

• הוסף לסימניות
יש עוד דברים שהזמנם ונהנתם?אשמח שתשתפו..
רק משו אחד אני יודעת שהזמנתי חולצה מדיום ובד"כ אני s פעם הבאה אני מזמינה xl/המידות שם קטנטנות!!!!!
גם בבגדי ילדים זה כך??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה