יש מישהו שיכולה לקנות בשבילי משהו אחד וזול באליאקספרס?

• הוסף לסימניות
את הרקמה הזו 'הוספתי לסל' בלי לקנות...

לפני כמה שנים קניתי פה בארץ, אותה רקמה בדיוק! בקרוב למאה ש''ח, אולי אפילו יותר (כאן זה שש ומשהו דולר, וכאן זה כולל בד לבן מודפס, בעוד שהבד שלי היה לבן חלק!!!)
לא הזמנתי, כך שלא יודעת להמליץ מנסיון, אבל חושבת שבעתיד אזמין...

http://www.aliexpress.com/item/Trsr-printed-cloth-cross-stitch-big-picture-print/763996376.html

• הוסף לסימניות
האם יש שם סרטים יותר גדולים?
גם אם לא , אשמח לקנות את אלה. אם מישהי מוכנה לקנות אשמח להעביר לה העברה בנקאית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הלינק השני נראה יותר אמין מהראשון, למוכר יש שני יהלומים, ויש מעל אלף הזמנות ותשעים ושבע אחוז מרוצים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1374851:
כאן זה דווקא יותר יקר, אבל זה הלינק היותר טוב אם אני מבינה נכון?
נירוש - מאיזה לינק הזמנת?

אני הזמנתי מהלינק הזה- הוא הכי זול אך המשלוח ארוך...

http://www.aliexpress.com/item/Hot-...g-sleeves-cotton-pajamas-suit/1620141378.html

וגם מזה:

http://www.aliexpress.com/item/Hot-...g-sleeves-cotton-pajamas-suit/1623989366.html

כדי לדעת מה יותר זול את צריכה לבדוק את המידה זה מתחיל ממחיר נמוך ועולה לפי המידה ואם אני מסמנת מידה 4 בלינק שלך זה יותר יקר
אני לקחתי לילד בן שנה מידה 2 ועכשיו הוא בן שנתיים הזמנתי לו 4

• הוסף לסימניות
נירוש - כמה ארוך היה המשלוח?

• הוסף לסימניות
תודה רבה מאד על הקישורים ! אני תמיד רוצה לקנות ולא יודעת מה טוב , עכשיו עזרתן לי
אשמח מאד אם תעלו עוד קישורים לדברים שקניתם והם מוצלחים
כמו כן אם יש למשהו קישור לפיזמות במידות גדולות יותר (10-12) אני מאד אשמח
תודה !

• הוסף לסימניות
זה אתר בטוח לתת את פרטי האשראי
היה לכם בעיות ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1374948:
תודה רבה מאד על הקישורים ! אני תמיד רוצה לקנות ולא יודעת מה טוב , עכשיו עזרתן לי
אשמח מאד אם תעלו עוד קישורים לדברים שקניתם והם מוצלחים
כמו כן אם יש למשהו קישור לפיזמות במידות גדולות יותר (10-12) אני מאד אשמח
תודה !

במידות האלה המחיר יקר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה