השקעות יש מישהו שניסה השקעה אוטומטית במסחר עצמאי וזה עבד לו חלק?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לפתוח חשבון מסחר עצמאי והדבר שהכי חשוב לי זה שיהיה השקעה אוטמטית לגמרי
ממה שהבנתי האופציה היא לעשות הוראת קבע מחזורית מהבנק לבית ההשקעות ואז לעשות קניה מחזורית של ני"ע בבית ההשקעות עצמו - שכרגע תומכים בזה אקסלנס או אלטשולר שחם
השאלה שלי, אם יש מישהו שכבר התנסה בזה וזה עובד לו חלק? האם זה באמת לא מצריך התעסקות חודשית?

• הוסף לסימניות
ממה שהבנתי האופציה היא לעשות הוראת קבע מחזורית מהבנק לבית ההשקעות ואז לעשות קניה מחזורית של ני"ע בבית ההשקעות עצמו - שכרגע תומכים בזה אקסלנס או אלטשולר שחם
השאלה שלי, אם יש מישהו שכבר התנסה בזה וזה עובד לו חלק? האם זה באמת לא מצריך התעסקות חודשית?
באקסלנס נוסה.
באלטשולר טרם.

יש לעשות את ההוראה הבנקאית כ5-6 ימים לפני ההוראה של בית ההשקעות, בכדי שזה יבוצע בוודאות.

• הוסף לסימניות
אינטרקטיב גם תומכים

• הוסף לסימניות
אני עובד עם זה באינטרקטיב תקופה ארוכה יש גם מעלה שפטורים מעלות המרת כספים בהשקעה אוטומטית דרך אינטרקטיב

• הוסף לסימניות
צריך להשים לב איזה פקודת קנייה הוא עושה באוטומטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה