דרוש מידע יש מכשיר פלאפון פשוט, שיש בו רק וואצפ, בלי חיבור לשום אתר, לעבודה?

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה, חברה שלי קנתה טלפון מ 'הדרן', וביקשה מהם להוסיף ווטסאפ(שילמה עוד).
בוואטסאפ לא היה אפשר לראות תמונות פרופיל וגם לא סטטוסים, חסום הרמטי

• הוסף לסימניות
לא מנסיון אישי,
אבל אפשר להתקין ווצאפ על המחשב.
(או שאת בדווקא צריכה את הנייד)

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה, חברה שלי קנתה טלפון מ 'הדרן', וביקשה מהם להוסיף ווטסאפ(שילמה עוד).
בוואטסאפ לא היה אפשר לראות תמונות פרופיל וגם לא סטטוסים, חסום הרמטי
הדרן זהו מכשירים
שאתה מחליט איזה אפליקציות יהיה לך ואם אתה רוצה רק ווצפ אתה מבקש מהם שלא יהיה חנות אפליקציות אלא רק ווצפ
ןמידי פעם הם שולחים עדכון גירסא

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת למקד את עצמי, כי אני לא מבינה מספיק במונחים המקצועיים.
צריכה כולה פלאפון בלי שום אפליקציה מלבד וואצפ.
וואצפ מסונן מתכוונת בלי סטטוסים , קבוצות בעיתיות וכו'.
יש דברים כאלו?
מה עשית בסוף?חייבת פתרון

• הוסף לסימניות
אפשר על כל סמארטפון להתקין סינון של כשר פליי, ולבקש מהם שיהיה רק ואצאפ בלי עוד דברים ובלי סטטוסים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה