דרוש מידע יש מלא תורים למשרד הפנים בבית שמש!!!!

• הוסף לסימניות
אשמח להבין תשובה ברורה,
אם אני מזמין תור לבעלי ת.ז. ביומטרית בלבד ואין לי כזה, יקבלו אותי?
תודה.
בעיקרון כל פעם שהגעתי זה בכלל לא ענין את הפקידות מה הזמנת?
יש לך תור, סבבה היכנס,
אולי תלוי בסניף?!

יש מישהו שיודע להגיד לי על תורים בביתר עילית?
האם זה נכון שאפשר להגיע בלי תור?

אם כן אוכל לוותר על התור שלי עבור @חיים רר ,
אם יש מישהו שיכול לבדוק אם יש תורים בביתר אשמח מאוד,
אצלי באתר כל הסניפים ללא תורות זמינים

• הוסף לסימניות
אני צריך 2 תורים לאשדוד/ בני ברק/ בית שמש/ ביתר,
ולא מצליח להזמין לאף לשכה...
בשום מקום אין תור פנוי.
יש למישהו 2 תורים מיותרים?
אפילו לעוד חודש יעזור לי.

• הוסף לסימניות
אני צריכה תור אחד כמה שיותר מהר, מבחינתי לסוע לכל אזור. מי שיש לו תור מיותר ממש אשמח

• הוסף לסימניות
@ה; מפרוג
יש לכם 2 תורים (אפילו אחד) מיותרים?
אם כן תפוס לי
אני מנסה כבר המון זמן להשיג...

• הוסף לסימניות
@ה; מפרוג
יש לכם 2 תורים (אפילו אחד) מיותרים?
אם כן תפוס לי
אני מנסה כבר המון זמן להשיג...
אני אבדוק מחר בבוקר אם בסניף של ביתר עילית אפשר לבוא בלי תור, ואם כן אני יעביר את התור למי שתפס קודם

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אני צריך *תור* בביתר או בבית שמש,
אני מנסה להזמין ללא הצלחה
אם יש למשהו תור 1 פנוי אשמח מאד

• הוסף לסימניות
גם מצטרפת לשאלה-
תינוק שזה פעם ראשונה ככה שאין לו ביומטרי ולא משו אחר
אפשר לבוא בלי תור?
למי שיש מידע על דרכוון לתינוק אשמח לשמוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה