יש מלחמה בירושלים?

• הוסף לסימניות
אני שומעת כבר 5 דקות רעם של תותחים
ממש מפחיד.
מישהו יודע מה זה?

• הוסף לסימניות
מלחמת גוג ומגוג..

• הוסף לסימניות
נו, באמת.
משהו יודע מה זה, אני לא מירושלים, אבל אני תמיד דרוכה ומפחדת לשמוע....

• הוסף לסימניות
תושב שועפט נעצר בכניסה למעלה אדומים וברשותו סכין באורך 27 ס"מ
לא יודעת אם נכון או לא, אבל כככה שמעתי

• הוסף לסימניות
היה נשמע עכשיו יריות או משהו כזה
באיזור המרכז בירושלים

• הוסף לסימניות
יש התפרעויות רציניות מאוד בשכונת ארמון הנציב
זה הדיווח היחיד שנתקלתי בו

• הוסף לסימניות
ד' ישמור. רק בשורות טובות!!!!!
תעדכנו כאן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1435659:
תושב שועפט נעצר בכניסה למעלה אדומים וברשותו סכין באורך 27 ס"מ
לא יודעת אם נכון או לא, אבל כככה שמעתי
זה נכון!

• הוסף לסימניות
אימל'ה תעדכנו מה קורה במרכז ירושלים,
בעלי עכשיו נסע לשם...פפחחחדדד!!!

• הוסף לסימניות
אנא אל תיכנסו ללחץ מיותר לא כל זיקוק זה יריות .....

אתמול ראיתי ניידת משטרה סורקת את האיזור שאני גר בו, וכבר כולם נלחצו, ואז הם שאלו אם מישהו ראה גבר בחולצה כזאת וכ'ו
מה שהתברר שהם חפשו גנב משלנו........שמסתובב ופותח פתחים וגונב....אז מה תפחדו מכל חולצה לבנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה