LS805380395CHמה המספר מעקב?
את יכולה לשלוח לי גם באישי ואנסה לבדוק לך במערכות של הדואר...
מנקסט ומליידימייקאפ...מספר מעקב המתחיל ומסתיים באותיות? אותיות שאינן uc? מהיכן המשלוח והאם עשית משלוח "רשום"?
מצו"ב המידע.מנקסט ומליידימייקאפ...
תודה רבה!!!
וזה מנקסט.תודה רבה!!!
ככל הנראה הפריט הגיע לארץ ועדין לא עבר מיון,LS805380395CH
ככל הנראה עדין לא בארץ...LX910170335PL
נכנסתי לאתר הנ"ל ולא מזהה ליוזה מנקסט.
הפריט נשלח מחו"ל,נכנסתי לאתר הנ"ל ולא מזהה לי
יכולה לעזור לי?
מספר מעקב המתחיל ומסתיים באותיות? אותיות שאינן uc? מהיכן המשלוח והאם עשית משלוח "רשום"?
או באתר 17track, או שזה לא משלוח רשום בכלל, או שתעבירי לי באישי מספר הזמנה ואבדוק לך בשמחה.אני עשיתי מאליאקספרס ולא מצליחה לראות מה קורה עם זה
איך אני יכולה לדעת?
תקין, זה לא דואר רשום. רק כשיגיע לארץ זה יקבל פה מספר שאותו יהיה רשום לך על הטופס או בסמס מהדואר לבוא לאסוף אותו.אולי מישהי תעזור לי ...
יש לי מספרי מעקב מאלי אקספרס וכשאני שמה במעקב משלוחים בדואר ישראל -אין מידע??
UC225121067CN
המספר לא תקין??
תודה.הפריט נשלח מחו"ל,
זה מנקסט?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים