עזרה יש מספרי מעקב- ובמעקב משלוחים אין מידע...

• הוסף לסימניות
ייתכן?
בד"כ כשיש כבר מס' מעקב ואני בודקת במעקב משלוחים כתוב: נשלח ...

• הוסף לסימניות
מה המספר מעקב?
את יכולה לשלוח לי גם באישי ואנסה לבדוק לך במערכות של הדואר...

• הוסף לסימניות
מספר מעקב המתחיל ומסתיים באותיות? אותיות שאינן uc? מהיכן המשלוח והאם עשית משלוח "רשום"?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Screenshot_2018-03-19-09-11-33-941_yqtrack.app.png
    Screenshot_2018-03-19-09-11-33-941_yqtrack.app.png
    KB 83.5 · צפיות: 94
  • הוסף לסימניות
מספר מעקב המתחיל ומסתיים באותיות? אותיות שאינן uc? מהיכן המשלוח והאם עשית משלוח "רשום"?

אני עשיתי מאליאקספרס ולא מצליחה לראות מה קורה עם זה
איך אני יכולה לדעת?

• הוסף לסימניות
אולי מישהי תעזור לי ...
יש לי מספרי מעקב מאלי אקספרס וכשאני שמה במעקב משלוחים בדואר ישראל -אין מידע??
UC225121067CN
המספר לא תקין??

• הוסף לסימניות
אולי מישהי תעזור לי ...
יש לי מספרי מעקב מאלי אקספרס וכשאני שמה במעקב משלוחים בדואר ישראל -אין מידע??
UC225121067CN
המספר לא תקין??
תקין, זה לא דואר רשום. רק כשיגיע לארץ זה יקבל פה מספר שאותו יהיה רשום לך על הטופס או בסמס מהדואר לבוא לאסוף אותו.

• הוסף לסימניות
גם לי יש כזה מספר
זה אומר שאני צריכה פשוט לחכות בסבלנות שיגיע לארץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה