יש!!! מענק קורונה "שני" ארה"ב

אפשר לקבל את המעק אם הילדים עשו אזרחות בארה"ב ב2022?

מצטערת, אבל כבר לא.
היה אפשר מענק שלישי, רק אם עשו האזרחות במהלך 2021

מצטערת, אבל כבר לא.
היה אפשר מענק שלישי, רק אם עשו האזרחות במהלך 2021
אשמח לעזרה.
בעלי אזרח ארה"ב,, הוא היה במשרדי SSN לפני כשלוש שנים אולם לא קיבל את הכרטיס עד היום.(יתכן גם שהיה לו SSN קודם ולא זכרו)
איפה אפשר לברר האם נתקע בדרך אלינו או שלא הופק מעולם?

אשמח לעזרה.
בעלי אזרח ארה"ב,, הוא היה במשרדי SSN לפני כשלוש שנים אולם לא קיבל את הכרטיס עד היום.(יתכן גם שהיה לו SSN קודם ולא זכרו)
איפה אפשר לברר האם נתקע בדרך אלינו או שלא הופק מעולם?
אני התקשרתי אליהם משרדי ה-SS ו(אחרי המתנה של יותר משעה...) הם נתנו לי עזרה בטלפון.

עדין אפשר.
יש תאריך התיישנות.
למענקים 1+2=1800$ התאריך הרשמי עבר, אבל יש הארכה, וצריך לעשות זאת בזריזות (דוח לשנת 2020)
למענק שלישי=1400$ יש עוד כמעט שנה שאפשר להגיש.
אבל למליונרים לא בטוח שווה להגיש, יתכן והם יצטרכו לשלם מס, לא רק לקבל מענקים:p
את יודעת תאריך מדויק?
על רווח הון בבנק צריך לשלם שם מס?

תודה!
זוכרת איזה פרטים נתת להם לצורך זיהוי?
האמת שזה היה עבור הבן שלי, הגשנו הקשה למספר כשהיה בן חודש ומעולם לא קיבלנו תשובה. למרות שהאזרחות והדרכון מזמן היה. אז התקשרתי ונתתי את הפרטים שלי כאמא שלו ואז בדקו ואמרו לי שמעולם לא קיבלו את הבקשה ולהגיש שוב (באסה כי פיספסנו שנה + מענק קורונה כי נולד בסוף 2021, ועד שקיבל מספר היה כבר 2022)...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה