יש מצב לגלות סיסמת אימייל שלי השכוחה כאשר המייל שלי פתוח?

• הוסף לסימניות
המייל שלי פתוח אך לאחר שאצא ממנו לא אוכל להכנס שוב
שכחתי את הסיסמא.
יש מצב לגלות אותה או לאפס?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אם זה נשמר בדפדפן אולי כן
ם לא זה קצת בבעיה כי שתרצה לשנות יבקש קוד
ואם באמת זה שלך תנסה מדפדפן אחר לכתוב שכחתי ולראות אם אתה מצליח לאפס אם כן מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
צריך יותר פרטים
כמו מאיזה שרת המייל
באיזה ממשק (דפדפן או תוכנה) אתם משתמשים

• הוסף לסימניות
אם זה פתוח כנראה שהסיסמה שמורה בניהול סיסמאות של גוגל
לחץ על ה-3עיוגלים כנס להגדרות לפעמים צריך ללחוץ על מתקדם (תלוי אם זה פתוח כל הזמן) לחץ על סיסמאות או ניהול סיסמאות חפש את המייל שלך ו=בצד יש סימון של עין לחץ עליו כעת תצטרך להקיש את סיסמת המחשב והנה הקוד.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• מציג כל הסיסמאות ששמורות בדפדפנים.zip
    KB 219.9 · צפיות: 32

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

זהו שטח מת שאף אחד לא יודע מה קורה בו.
הוא שואב אנשים לתוכו מצד אחד, ופולט אותם במהירות שיא מצד אחר. ובתווך? לא ברור מה קורה.
אם זה היה קורה באנטרקטיקה — זה לא היה מזיז לי. אבל זה קורה בלובי הכניסה בבניין המגורים שלי.

כדי שתבינו על מה אני מדבר, אצייר לכם את מבנה הלובי. תהיו איתי רגע, זה יהיה קצר:
הכניסה מוארת ורחבת ידיים. במרכזה יש את חדר המדרגות, אותו אפשר לאגף משני צדדיו כדי להגיע למעלית.

תודה ששרדתם עד לכאן. עכשיו לתעלומה:
אני נוהג לשבת עם ילדיי הרבה בכניסה לבניין, מאכיל אותם לחם וחביתה. ובדיוק בזמנים האלה שמתי לב לתופעה.

משפחת ברנשטיין נכנסת לבניין עם ילדיה במקביל למשפחת זילבר. הן מחליפות חיוכים נימוסיים, והולכות בקצב נעים ונינוח. כל זה — עד לחור השחור.
משפחת ברנשטיין מאגפת מצד ימין, וזילבר מצד שמאל. ואז הם פשוט נעלמים לי מהעין לשבריר שנייה. הפעם הבאה שאראה אותם תהיה כאשר אחת מהמשפחות תעמוד ליד לחצן הזמנת המעלית, עם מבט שחצני של "ניצחנו אתכם".

ניסיתי לראות דרך העיניות של הלובי. אולי הן הצליחו לקלוט מה קורה באותו שבריר שנייה. התאכזבתי לגלות שגם הן לא מצליחות לראות מה קורה בחור השחור.
בהצצה בשעון של הקלטת מצלמות העיניות נדהמתי לגלות משהו חדש, מפתיע עוד יותר: שתי המשפחות נפלטו בצד השני של החור השחור שנייה לפני שנכנסו אליו.
לא האמנתי. חזרתי על הסרטון שוב ושוב, והוכח מעל לכל ספק שהם מנצחים את הזמן. לא ברור איך.

הסקרנות הרגה אותי, והחלטתי להתקין מצלמות מהירות. הן עלו לי לא מעט כסף, אך גם הן אכזבו אותי בגדול – לא הצליחו לקלוט את הרגע המסתורי.
פשוט השתגעתי. הפעלתי את כל קשריי כדי להגיע לנאס"א. עניינתי אותם בתעלומה, והם הסכימו להתקין מצלמות מהירות שמיועדות לטילים בליסטיים היפרסוניים.

המצלמות המיוחדות האלה פותחו במיוחד לאחר שטילים בליסטיים מתימן התרסקו מעל סעודיה, לאחר שנהג הטיל האיץ מדי תוך כדי התעסקות בנייד.
ועכשיו הפיתוח הנדיר הזה מותקן ברכסים, ועוד בבניין הצנוע שלי. מרגש.

המצלמות המיוחדות הללו הצליחו סוף סוף לפענח את התעלומה — דמותם של בני שתי המשפחות הוקרנה על המסך גם כשהגיעו לחור השחור. המומחים נדהמו מהמהירות המטורפת שהציגו.
הן עוד לא יודעות, אבל בזכותי, שתי המשפחות יזכו בזמן הקרוב להיכנס לספר השיאים של גינס, על שבירת שיא המהירות העולמית.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה