- הוסף לסימניות
שהוא כן יוכל לראות את ההודעות שאת כותבתמה זה אומר?
לא נראה לי שיש חסימה הרמטית
שהוא כן יוכל לראות את ההודעות שאת כותבתמה זה אומר?
שים את העכבר על המקום שכתוב את שם הניקמה זה אומר?
אוקי, בו בזמן בכיף,שהוא כן יוכל לראות את ההודעות שאת כותבת
לא נראה לי שיש חסימה הרמטית
איך בדיוק?אבל עדיין יכולים לחפש את ההודעות דרך כפתור החיפוש בראש האתר
הוא כן יוכל בעיקרוןאוקי, בו בזמן בכיף,
אבל לא הולך ומדפדף לי בכל ההודעות..........
דרך אגב אפשר גם להסתיר אם את מחוברת...אוקי, בו בזמן בכיף,
אבל לא הולך ומדפדף לי בכל ההודעות..........
מחקתי אבל קחי בחשבון שהרבה יודעים את זה...תמחקו את הפתרון הזה.........
לא רוצה שכולם ידעו את זה!!!
כנ"למחקתי אבל קחי בחשבון שהרבה יודעים את זה...
כבר כתבתי כמה פעמים שהוא לא אמור לקלוט שאין לו את ההודעות שלי.........ואם הוא יכנס בגלישה בסתר או בלי להיות רשום? מה אתה מצפה? שגם אז לא יוכלו לחפש?
מחקתי אבל קחי בחשבון שהרבה יודעים את זה...
מה הטיפ הנמחק?כנ"ל
בכלל מוזר לי שלא מכירים את זה
כלומר איך עושים את הנקודתיים האלה במקלדת?
בדיוק!! הייתי קוראת לזה "רשות הרבים", את פה במקום ציבורי וחייבת לקחת את זה בחשבון, כל הודעה ותגובה שלך נקראת ע"י הרבה מאד אנשים. מה לעשות? זו המציאותאין מה לעשות, חלק מהפורמט של פרוג זה שכל מה שכתבת בפורומים הפתוחים זמין לכולם כולל כולם.
צריך לקחת את זה בחשבון כשכותבים הודעות.
אם יש לך מנוי פרימיוםאם אני רוצה להחליף שם ניק, אני גם יכול?! או שזו זכות השמורה אך ורק ל'משתמשים מובילים'...
ברור!אשמח למידע בנושא,
תודה
זה חוסם אותו ממך - את לא רואה אותו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים