עזרה יש מצב לקבל התראה למייל על משתמש שאני עושה אותו במעקב שלי ?

• הוסף לסימניות
אני מאוד אוהב את תחום הכלכלי ונדלן ויש פה משתמשים שמעניין אותי לשמוע את חוות דעתם על כל מיני נושאים אם זה השקעות ואם זה ריביות וכו'
השאלה שלי אם אני רוצה לקבל התראות למייל על חומרים שהמשתמשים האלו העלו יש כזאת אפשרות ?
וכן האם ישנה אפשרות כזאת שאני יגדיר שכל הנושאים שיעלו בפורומים "השקעות" ו "קורת גג" ישלחו לי אוטומטית התראות למייל (שבעצם יהיה לי מעקב אחר נושא ולא דווקא משתמש ?

• הוסף לסימניות
בהגדרות הפרופיל > העדפות >אפשרויות תוכן
כן, אבל שם יש אפשרות לסמן על תכנים שהגבתי בהם שישלחו למייל ותוכן שאתה עוקב אחריו
השאלה היא איך אני עושה מעקב אחרי נושא לדוגמא אחרי "השקעות" האם יש כזאת אפשרות ?

• הוסף לסימניות
תבטל את המעקב על הפורום
ואז תעשה מחדש מעקב
שם יפתח לך חלון עם אפשרות סימון להתראה בדוא"ל

• הוסף לסימניות
תבטל את המעקב על הפורום
ואז תעשה מחדש מעקב
שם יפתח לך חלון עם אפשרות סימון להתראה בדוא"ל
תודה רבה,
יש שם לבחירה התראות על נושאים והתראות על הודעות ויש אפשרות בחירה אחד משניהם,
יש לכם מושג האם כשאני בוחר התראות על נושאים זה לא כולל הודעות שנכתבות באותו נושא זאת אומרת במייל שלי לא יפתח שרשור עם כל התגובות שמשתמשים כתבו על נושא זה, או שזה נושא כולל כל התגובות שמשתמשים הגיבו בנושא שיתווספו לנושא במייל רק פשוט ההתראה למייל אני יקבל רק על פתיחת הנושא ?

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני יודעת:
התראות על נושאים זה כולל רק את הנושאים שנפתחו החדשים
ורק פעם אחת בלי המשך הודעות
אם תכנס אליהם ותראה שלא מענין אותך הנושא לא תמשיך לקבל התראה
אם זה יעניין תצטרך ללחוץ על הנושא עצמו להמשיך לקבל ממנו התראות

התראות על הודעות זה כולל הכל גם תגובות בכל הנושאים המעניינים והפחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה