יש מצב שמחשב מבצע לבד עדכון תוכנה?

• הוסף לסימניות
לא ביקשתי ממנו כלום, ביצע בעצמו עדכונים וביקש לא לבצע כיבוי
וא"כ כתב הודעה על תוכנה- האם אני מאפשרת לה להיות מותקנת על המחשב- השבתי שלא
וכרגע המחשב השתנה בפורמט שלו נהיה לי חיפוש בשורה למטה וכל מיני הגדרות זזו שם
והאינטרנט איטי למדי
וירוס? סוס טרויאני? אלמונים דורשים כופר על המחשב שלי????

• הוסף לסימניות
כנראה שלא הבנת בדיוק את תוכן השאלה עליה השבת לא, אבל חלונות ודאי מבצא עדכונים על דעת עצמו.
לא להתלונן, 1903 הוא עובד מצוין, ואפשר להגדיר כרצונך כמו תמיד. יש לך מזל שהעכדון התבצע ללא תקלה...

• הוסף לסימניות
יואו זה פשוט עושה לי עצביםםםם
איך אני מבטלת את שורת החיפוש בתוך הסרגל שלמטה בשולחן העבודה?
ואיך אני יוצרת שכשאני רוצה לשמור מסמך הוא יביא לי בצד שמאל את שולחן העבודה כאופציה ולא רק המסמכים שלי?
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
יואו זה פשוט עושה לי עצביםםםם
איך אני מבטלת את שורת החיפוש בתוך הסרגל שלמטה בשולחן העבודה?
ואיך אני יוצרת שכשאני רוצה לשמור מסמך הוא יביא לי בצד שמאל את שולחן העבודה כאופציה ולא רק המסמכים שלי?
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
1 חליצה ימנית על שורת משימות, ולבחור את הופציה הרצויה ב"חיפוש", יש שם כמה אופציות.
2 בהגדרות שמירה של וורד, יש להגדיר את מקום האחסון ברירת מחדל.

• הוסף לסימניות
1 חליצה ימנית על שורת משימות, ולבחור את הופציה הרצויה ב"חיפוש", יש שם כמה אופציות.
2 בהגדרות שמירה של וורד, יש להגדיר את מקום האחסון ברירת מחדל.
לא הבנתי כלום :confused:
אני העבלית מושלמת בדברים האלו ובטח כשיש לי פווול עבודה להספיק :eek:

• הוסף לסימניות
לא הבנתי כלום :confused:
אני העבלית מושלמת בדברים האלו ובטח כשיש לי פווול עבודה להספיק :eek:
יש בתחתית המסך שורה עם כל הסמלים. זה נקרא שורת משימות, אם אני לא טועה TASKBAR (במחשבים אני מדבר אנגלית)
תעשי על זה לחיצת עכבר ימנית. אמור להופיע, לקראת החלק העליון, המילה "שמירה" או משהו דומה. תחלצי על זה, ואפשר לקטין או אפילו להסתיר לגמרי את שורת החיפוש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה