יש מצב?

• הוסף לסימניות
היכן ניתן להשיג נעלי רוקי נוחות(אורטופדיות) גבוהות, יפות. וצעירות (לא משהו מבוגר מדי)? אם קנית משהו כזה/ראית אשמח שתכתבי לי! תודה רבה!

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח :)
עברתי על רוב החנויות - ואין:(
או יפות
או גבוהות
או נוחות

אם אמצא - אעדכן.
יתכן ובחנות "קוברה" בדובק, בד"כ יש להם נעלים גבוהות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית 100;1354039:
גם אני אשמח :)
עברתי על רוב החנויות - ואין:(
או יפות
או גבוהות
או נוחות

אם אמצא - אעדכן.
יתכן ובחנות "קוברה" בדובק, בד"כ יש להם נעלים גבוהות.

גם שם כבר הייתי,אולי הן יפות, אך האיכות לא משהו,לא אכפת לי משהו יקר אבל שיהיה לפי הקריטריונים שכתבתי, לבינתיים,לא מצאתי, אולי בגלל שזה לא אופנתי?!

• הוסף לסימניות
אם מענין אותך נעל סגורה כעין נעל "בובה" - סגנון מסוים של נעלים.
יש בחנות ליד פינת הגלידה נעלים של טריפ, נוחות מאד! ועד כמה שידוע זה אמור להיות סוג טוב.

בקנגרו גם ראיתי נעלים טובות ונוחות, אבל לא מידי גבוהות.
באמת קשה למצוא!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית 100;1354059:
אם מענין אותך נעל סגורה כעין נעל "בובה" - סגנון מסוים של נעלים.
יש בחנות ליד פינת הגלידה נעלים של טריפ, נוחות מאד! ועד כמה שידוע זה אמור להיות סוג טוב.

בקנגרו גם ראיתי נעלים טובות ונוחות, אבל לא מידי גבוהות.
באמת קשה למצוא!

אני רוצה סגורה, ודווקא ליום חול, ראיתי כמה דוגמאות של נעליים,אבל הן היו מדי חגיגיות.

• הוסף לסימניות
אני קניתי בנעלי גיל: גבוהות (לא 18 ס"מ... אמנם), יפות ומאוד מאוד מאוד נוחות!! ממש כרית אויר, כיף לעמוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1354366:
אני קניתי בנעלי גיל: גבוהות (לא 18 ס"מ... אמנם), יפות ומאוד מאוד מאוד נוחות!! ממש כרית אויר, כיף לעמוד.

סגורות? בערך 4/5 ס"מ? איזה גוונים? ואם את יכולה לכתוב את החברה.תודה!

• הוסף לסימניות
תנסי בחנויות של פלייפוט או נטורלייזר,
יש להם לפעמים דגמים מאוד יפים- וכל הנעליים שלהם נוחות מאוודדד.

אמור להיות להם חנויות בקניונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;1354452:
תנסי בחנויות של פלייפוט או נטורלייזר,
יש להם לפעמים דגמים מאוד יפים- וכל הנעליים שלהם נוחות מאוודדד.

אמור להיות להם חנויות בקניונים.

בדיוק חשבתי על הרעיון הזה, מקווה שאמצא בעז"ה.תודה!

• הוסף לסימניות
הייתי בפלייפוט,ולא היה רוקי,והשבוע מצאתי בפנדה,נעלי רוקי נוחות ויפות מאד.(כמעט ולא נשארו מידות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה