קורונה יש מקור?

• הוסף לסימניות
יש שמועות שמבודד שיצא שלילי חייב להמשיך בבידוד עד 14 יום, אך שאר בני הבית יכולים לצאת החוצה, גם כאשר המבודד מסתובב בבית חופשי.
יש לזה מקור?

• הוסף לסימניות
שמעתי את זה,
אבל רק לאחר שעובר שבוע מהמפגש עם המאומת + תשובה שלילית

לא יודע מקור

• הוסף לסימניות
יש שמועות שמבודד שיצא שלילי חייב להמשיך בבידוד עד 14 יום, אך שאר בני הבית יכולים לצאת החוצה, גם כאשר המבודד מסתובב בבית חופשי.
יש לזה מקור?
אדם שבבידוד, גם אם עדיין לא עשה בדיקה שאר בני הבית יכולים להמשיך להסתובב כרגיל, אם הוא יצא שלילי וודאי שבני הבית יכולים להסתובב כרגיל (כמובן שהוא שומר על כללי הבידוד, אם הוא מסתובב בבית בין כולם אז כולם צריכים להיות בבידוד, אלא א"כ הוא עשה בדיקה ויצא שלילי שאז אפשר לצאת)
והמבודד חייב להמשיך בבידוד עד סוף הזמן אפי' שיצא שלילי

• הוסף לסימניות
אדם שבבידוד, גם אם עדיין לא עשה בדיקה שאר בני הבית יכולים להמשיך להסתובב כרגיל, אם הוא יצא שלילי וודאי שבני הבית יכולים להסתובב כרגיל (כמובן שהוא שומר על כללי הבידוד, אם הוא מסתובב בבית בין כולם אז כולם צריכים להיות בבידוד, אלא א"כ הוא עשה בדיקה ויצא שלילי שאז אפשר לצאת)
והמבודד חייב להמשיך בבידוד עד סוף הזמן אפי' שיצא שלילי
על החלק המודגש אני שואלת מה המקור

• הוסף לסימניות
אח שלי היה בבידוד ואמא שלי התקשרה למשרד הבריאות וזה מה שאמרו לה (אל תשכחי שזה רק אם הוא לא בבידוד בחדר לבד)

• הוסף לסימניות
לידיעתי לא נכון.
מכירה כמה מיקרים של כאלה שיצאו בבדיקה שלילים,
ואח"כ הופיעה הקורנה (שהיו בבידוד)

לצערי אני שומרת על בידוד חדר. קשה מאדדדדדדדדדדד!!!
מחכה שיסתיים, חשבתי שלפחות יקצרו לעשה ימים.
מה עם זה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אי לי מושג מי זה הם.
אני דיברתי עם נציגה ממשרד הבריאות ואני דיברתי עם הרופאה וזה התשובות שאני קיבלתי.
אין לצאת מהחדר!
אלא א"כ כל המשפחה נכנסת לבידוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה