מה החוזקות שלך?אני מחפש ללמוד מקצוע בתחום ההייטק או מחשבים שעבודה יתאים לערכים שלי,
אפשר לקבל יעוץ תודה.
הפרדה זה אומר גברים בלבד?(בלי נשים בכלל? או חדר שיש בו רק גברים אבל נשים מסתובבות באזור, ויש תקשורת של עבודה בינהם...)ערכים שלי סביבת עבודה עם הפרדה אינטרנט מסונן.
שמעתי גם שיש מקומות כמו אוצר החכמה , וכד שיש שם מתכנתים רק גברים (אבל זה רק שמועה..) ועוד מקום אולי צ'רידי אולי מקום אחר של התרמה.. אבל כמה מתכנתים בכאלו מקומות כבר צריך?יש אפשרות לעבוד כפרילנס, יש אפשרות לעבוד עבור חברות מחול - ואז העבודה היא מהבית - אבל קשה מאד עד כמעט בלתי אפשרי, לעבוד בעבודות כאלו ללא ניסיון...
לא מדויק, קמ''ח עוזר בבחירת לימודים, כאן מחפשים השמה ולזה מפת''ח עוזר יותר.@השחקן הייתי ממליץ לך לכת ליעוץ תעסוקתי ותלמד על החוזקות שלך ועל הנטיות שלך.
אתה תהיה מופתע מעצמך... ותגלה עוד כמה מקצועות שלא חשבת עליהם והם בעצם מגיעים מאותו מקום ואותו אופי.
לא צריך לשלם הרבה. אתה יכול לעשות אבחון ראשוני אצל קרן קמ"ח וכדו'
מנסיוני קרן קמ"ח נתנו יעוץ על תעסוקה ולא רק על לימודים.לא מדויק, קמ''ח עוזר בבחירת לימודים, כאן מחפשים השמה ולזה מפת''ח עוזר יותר.
מפת'ח וקמ'ח לא קשורים אחד לשני,אני אחרי קמ"ח והם נתנו לי רק כיוונים אפשריים ללימוד, אפילו לא לא נתנו מקומות לימוד.
כמו שכתבו כאן עבודה כשכיר לרוב תהיה באותה סביבת עבודה כמו QA (דהיינו בלי הפרדה)אני מחפש ללמוד מקצוע בתחום ההייטק או מחשבים שעבודה יתאים לערכים שלי,
אפשר לקבל יעוץ תודה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: דעת ובינה1 //