הדגם הוא 4033, אבל הוא לא קיים יותר במלאי לפי מה שראיתי.@פקאן
את זוכרת אולי מה היה המספר שלו?
או שאולי תוכלי לתאר לי גוונים וכו?
מה קורה עם הנקיון? האוכל נבלע בשיש? הוא חלק או מחוספס?
כל מידע יעזור לי ויכוון אותי אל הסוף הטוב...
תודה מראש
יש גם מחוספסים, חשוב להדגיש!!!לא שאני יודעת ששלי מחוספס
רק שמט מצטייר ממש כמו אבן אמיתית
וממילא מרגיש בעין ממש מחוספס
זה היה השאלה האם המט הוא מחוספס
וענית לי את מה שרציתי לשמוע
תודה ענקית על העזרה!!!!!!!!!
כמה זמן יש לך אותו? שביר?אחד שחור עם גידים של גרנדיה פורצלן- מעולה ויפהפה פרקטי מאד, וכיוון שהוא שחור אני מניחה שהמט יותר פרקטי אפילו.
חודשים ספורים ממש.כמה זמן יש לך אותו? שביר?
קנית בבית ישראל? מרוצה?
והוא עדיין שלם?חודשים ספורים ממש.
והוא עדיין שלם?
לקחת את הנרו מרקוינה ?
לא יודעת, הפחידו אותי מאד על הקטע של השבירות בפורצלן והבנתי שזה כמעט בלתי נמנע...למה שיישבר כל כך מהר???
וואו מדהים!לא יודעת, הפחידו אותי מאד על הקטע של השבירות בפורצלן והבנתי שזה כמעט בלתי נמנע...
כך הוא נראהצפה בקובץ המצורף 1059672
גרדניהשל איזו חברה זה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים