קורונה יש! סגר חד פעמי בלבד!

• הוסף לסימניות
ניקח לדוגמה את ביתר עילית.

נאמר שאני סומך על משרד הבריאות והוראות הממשלה.
נאמר שאני תושב העיר, בריא, ללא תסמינים.

עכשיו גמזו רוצה להטיל סגר. על העיר שלי, עלי.

ומדוע? אני אדם בריא!
אז נאמר שאני מקבל את העובדה שאני לא מבין בזה, ואוי לחולה ואוי לשכנו..
ואולי אני בכלל 'דבוק' רק שאני ללא תסמינים..

אז, אם אני וכל תושבי עירי נחשבים בעיניך אדון ממשלה/גמזו כ'אדומים בוהקים' וכחולי קורונה 'דביקיים'.
ואתה מתכנן לסגור אותנו כמלונית אחת גדולה.

כדי שכמובן מי שדביקי יוכל לקחת את הזמן ולצאת מזה ומי שעדיין לא - שידבק בזריזות וגם יצא מזה, כי כידוע סגר לא עוזר לאלו שבפנים.
אני מקבל. קטונתי.

אבל דבר אחת חייב להיות מוסכם עלי ועליך,
ההגדרה הפשוטה, "ביתר עילית הפכה להיות מלונית קורונה".

כן, נכון, מלונית ושלל הגדרותיה.
מותר להתפלל ללא הגבלות.
אין חובה ללבוש מסכות.
בתום הזמן שהוראות החוק קובעות נכון להיום את משך ימי הבידוד בחשיפה/חיובי -
תושבי העיר יקבלו תעודת חסינות מקורונה ולא יתקיימו בה יותר בדיקות, הגבלות, סגרים.

דיל שווה.

נ.ב. אם אפשר ככה בקלות, ורק אם זה לא מורכב מדאי, נשמח לתחבורה ממוגנת בין ערים אדומות אחרות, תוכניות במלונית, ארוחות, וכדו'.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מזעזע ומעצבן. נכון.

אבל הנכתב לא ממש מדוייק...
כי זה לא שסוגרים את העיר ובתוכה אפשר לעשות מה שרוצים,
גם בתוך העיר לא יתקימו לימודים ומותר לצאת רק לדברים חיוניים וכו' וכו'...
כדי שהדביקים (כהגדרתך!!) לא ידביקו אחרים, לא בעירם ולא מחוצה לה.

ואני בהחלט אשמח לתנאי מלונית מבחינת אספקת אוכל ושחרור מהמסיכה. בהחלט!

• הוסף לסימניות
2 תגובות אפשריות:

1. (לא הבנתי מה כתבת, אבל) נמאס מהמצב, כולם נגדינו, אתה צודק.
2. מה שכתבת לא קשור למציאות, ודווקא בתקופה הזאת כדאי שננסה לא להיסחף לסיסמאות וננסה לשפוט את המציאות באופן נקי והוגן, חלק מהציבור לא ממושמע להנחיות (ולא משנה הסיבות) והתוצאה בלתי נמנעת.

אני נוטה ל2, למרות ש1 יותר קל לשלוף מהמותן.

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הלוואי והיה מותר לעשות מה שרוצים בעיר שנתונה בסגר ולא כל היום לריב עם המשטרה על אי הבנות מינימליות כמו יש לי תור לרופא בצד השני של הרחוב או ממש עכשיו הבת שלי בקניות כאן בסופר או השנייה הורדתי את המסכה בשביל לשתות ,מי ייתן והכל בעזרת השם יהיה מאחורינו

• הוסף לסימניות
אם הייתם בני ברקים הייתי מרחמת, אבל הייתי בביתר לפני חודש, הייתי בהלם, מי שהלך עם מסיכה כמעט שאלו אותו אם פורים היום...אי אפשר לזלזל, לעשות מה שרוצים... ואח"כ לבכות... ליבי על בני ברק ששם דיי הקפידו על ההנחיות

• הוסף לסימניות
משהו בעבודה, אמר לי שגיסו-דובר של אברהם רובינשטיין או משהו כזה
והנתונים הם כאלו:
בני ברק-עיר של 200,000 תושבים
מתוכה 1,328 חולים (נכון לאתמול)
מתוך החולים 65% נמצאים במלוניות
כמה נמצאים בישיבות ? הוא לא ידע לאמר.
נניח שכל ה-35% הנותרים נמצאים בעיר
הווי אומר בשביל פחות מ-500 חולים מתוך 200,000 איש הולכים להטיל עלינו סגר !!!

הוא טוען שעיריית בני ברק צריכה לחסום עם המשאיות שלה את כביש גהה, ולהוציא את כל התושבים להפגנה, רק כך יש סיכוי שיבינו שאנחנו לא שעיר לעזאזאל
איך אמר אתמול גרוטו: אין הוכחה להדבקה בבלפור.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
והנתונים הם כאלו:

הוא טוען שעיריית בני ברק צריכה לחסום עם המשאיות שלה את כביש גהה, ולהוציא את כל התושבים להפגנה, רק כך יש סיכוי שיבינו שאנחנו לא שעיר לעזאזאל
איך אמר אתמול גרוטו: אין הוכחה להדברה בבלפור.
לדעתי צריך לקחת בחשבון גם את מספר הנדבקים בשלושת החודשים האחרונים, שלפי ההנחה כרגע הם לא נדבקים ולא מדביקים, מה שמוריד את הסיכוי להידבק בבני ברק.

• הוסף לסימניות
אם הייתם בני ברקים הייתי מרחמת, אבל הייתי בביתר לפני חודש, הייתי בהלם, מי שהלך עם מסיכה כמעט שאלו אותו אם פורים היום...אי אפשר לזלזל, לעשות מה שרוצים... ואח"כ לבכות... ליבי על בני ברק ששם דיי הקפידו על ההנחיות
זאת הגזמה מוחלטת להגיד שבביתר לא מקפידים על מסכות, הרוב המוחלט מסתובבים עם מסכות, ולו רק מאימת המשטרה שבביתר ידועה כאפקטיבית במיוחד

• הוסף לסימניות
2 תגובות אפשריות:

1. (לא הבנתי מה כתבת, אבל) נמאס מהמצב, כולם נגדינו, אתה צודק.
2. מה שכתבת לא קשור למציאות, ודווקא בתקופה הזאת כדאי שננסה לא להיסחף לסיסמאות וננסה לשפוט את המציאות באופן נקי והוגן, חלק מהציבור לא ממושמע להנחיות (ולא משנה הסיבות) והתוצאה בלתי נמנעת.

אני נוטה ל2, למרות ש1 יותר קל לשלוף מהמותן.
מדויק!

• הוסף לסימניות
זאת הגזמה מוחלטת להגיד שבביתר לא מקפידים על מסכות, הרוב המוחלט מסתובבים עם מסכות, ולו רק מאימת המשטרה שבביתר ידועה כאפקטיבית במיוחד
בדיוק.
זה שקר גס!!
אם בן אדם מעיז לעלות לאוטובוס בלי מסיכה מיד הנהג ידומם מנוע, אוי ואבוי אם תעיז להיכנס לחנות עם מסיכה על הסנטר.
אין אנשים ברחוב בלי מסיכות!!
אפילו דרדרקים קטנים לא מעיזים ללכת בלי.

• הוסף לסימניות
לא נכון בכלל
השמירה נאכפת בזיעה מרובה.

• הוסף לסימניות
והנתונים הם כאלו:

איך אמר אתמול גרוטו: אין הוכחה להדבקה בבלפור.

אם יש 1328 חולים שהתגלו, זה אומר שיש עוד רבים שלא התגלו, ויתגלו עוד שבוע ושבועיים אחרי שהם ידביקו הלאה עוד אלפים שיתגלו לאחר שבועיים וכן הלאה, את זה בדיוק מנסים לעצור.

• הוסף לסימניות
כדאי מאוד להציץ כאן

• הוסף לסימניות
כדאי מאוד להציץ כאן
חסום לי, אפשר להעתיק את התוכן לכאן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה