אתרוגאני צריכה ללימודים סטיק שהוא לא נטפרי אבל עם סינון די פתוח??
יש חיה כזאת??
אני חושבת שזה מידי מסונן...אתרוג
רימוןאני חושבת שזה מידי מסונן...
אני צריכה ממש סינון מינימלי...
יש להם סטיק?רימון
חיה כזאת עדיין לא נולדהאני צריכה ללימודים סטיק שהוא לא נטפרי אבל עם סינון די פתוח??
יש חיה כזאת??
בשבית סינון מינימאלי, למה לשלם על סינון בכלל?אני חושבת שזה מידי מסונן...
אני צריכה ממש סינון מינימלי...
יש להם תוכנה על המחשב ואפשר להשתמש בכל סטיק שהוא.יש להם סטיק?
זה לא נכון בכלל.סינון מינימאלי, למה לשלם על סינון בכלל?
כן אבל זה נשמע שגם רימון זה סינון הרבה מידי אולי היא צריכה סינון ממש מינמלי שיש בכל אינטרנטזה לא נכון בכלל.
יש לי בעבודה סינון של רימון.
מסכימה שהוא לוקה בחסר ממש מכל בחינה, אבל הוא מסנן המון תוכן בעייתי.
השאלה היא בשביל מה אתם/ן צריכים/ות סינון,זה לא נכון בכלל.
יש לי בעבודה סינון של רימון.
מסכימה שהוא לוקה בחסר ממש מכל בחינה, אבל הוא מסנן המון תוכן בעייתי.
כן אבל זה נשמע שגם רימון זה סינון הרבה מידי אולי היא צריכה סינון ממש מינמלי שיש בכל אינטרנט
אמרתי נראה לי שכןבתכלסס יש לרימון סטיק או לא??
אתרים מסוימים גם נטפרי יכולים לפתוח ולא צריך בשביל זה סינון מינמליברימון אבל אפשר לנהל אני פותחת רק אתרים מסוימים ללימודים....
לא רוצה להיכנס לויכוח מיותר.סינון עם תמונות שחץ ותועבה כמו רימון שתוך חצי דקה אפשר להגיע לעמקי הביבין המצחינין שנמצאים באינטרנט בשביל להרגיש "חרדי"??
חבל על הכסף!!!
כנראה שיש, בתוך הסטיק אפשר להכניס כל סים שרוציםבתכלסס יש לרימון סטיק או לא??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים