יש סיבה מדוע הדפדפן שלי לא מראה את פונט אל"ף?

• הוסף לסימניות
פתחתי את אתר אלף, והוא נפתח לי באתרוג, והפונט מופיע לי שם בצורה של טיימס ניו רומן, וגם באתר נוסף שיש בו את הפונט הדפדפן הראה לי אותו או כטיימס ניו רומן, או כאריאל.
כאן: http://alef.hagilda.com/

כך זה גם בכרום וגם באקספלורר. מה הסיבה לכך?

• הוסף לסימניות
גוגל פונטס חסום אצלכם?
אם כן, זו הסיבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיליארד;1364235:
גוגל פונטס חסום אצלכם?
אם כן, זו הסיבה

https://www.google.com/fonts
אתר זה פתוח אצלי, אך גם בו אני רואה את כל הפונטים בצורה די זהה - כדוד או טיימס ניו רומן.

• הוסף לסימניות
תנסה להשתמש בזה: fonts.googleapis.com/earlyaccess/alefhebrew.css

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KingYes;1364682:
תנסה להשתמש בזה: fonts.googleapis.com/earlyaccess/alefhebrew.css

האם אתה מתכוין להטמיע קוד זה באתר?
אני שואל על הכרום והאקספלורר אצלי שלא ניתן לראות איתם את הפונט.
אם לא הבנתי נכון - אשמח לקבל הסבר.

• הוסף לסימניות
פונט אלף בעברית עובד רק עם הגירסה של EarlyAccess. האם הוא זה שרץ אצלך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KingYes;1364852:
פונט אלף בעברית עובד רק עם הגירסה של EarlyAccess. האם הוא זה שרץ אצלך?

לא ענית על השאלה הראשונה שלי, ואתה שוב מדבר בחידות.
על איזה גרסה אתה מדבר? זה משהו שצריך לשנות בדפדפן? או ששוב אתה מדבר על אתר שמריץ את הפונט?

• הוסף לסימניות
תעשו בדיקה קטנה:
תורידו את הקובץ המצו"ב.
תיכנסו לתיקייה Alef-Webfont ותלחצו על הקובץ Alef-regular.html, הוא אמור להיפתח לכם בדפדפן.

האם עכשיו אתם רואים את הפונט כמו שצריך?

קבצים מצורפים

• Alef.zip
    KB 780.7 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nahum;1365400:
תעשו בדיקה קטנה:
תורידו את הקובץ המצו"ב.
תיכנסו לתיקייה Alef-Webfont ותלחצו על הקובץ Alef-regular.html, הוא אמור להיפתח לכם בדפדפן.

האם עכשיו אתם רואים את הפונט כמו שצריך?

כן! כעת אני רואה כמו שצריך גם בדפדפן כרום וגם באקספלורר.
אז מדוע ברשת זה לא מראה כמו שצריך? מדוע באתר הבית של הפונט זה נראה כמו ניו טיימס רומן?

• הוסף לסימניות
ההסבר פשוט:
בקובץ שהבאתי לך, הפונט נטען מהמחשב שלך, לכן רואים אותו כמו שצריך.
לעומת זאת, באתרים שציינת זה נטען מהאתר של גוגל , ויש לך שם חסימה מסויימת.

בקיצור, החסימה היא ברמת האתר, כך שצריך לפנות לספק האינטרנט שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה