דרוש מידע יש סניף כשר של גלידה גולדה?

• הוסף לסימניות
יצא לי לשמוע מכמה אנשים שאכלו בבסניף כשר שלה
וזה נשמע לי די מוזר
בהתחשב בכך שרוב הרשת לא כשרה
יש לכם מושג האם זה נכון
והאם הכשרות היא רבנות/חלב ישראל/מהדרין?

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי הרשת בכשרות רבנות רגילה
אני מדבר על הסניפים בממילא ובשוק מחנה יהודה

• הוסף לסימניות
הסניף גולדה בבית שמש עבר אחרי ראש השנה תשפ"ג לכשרות רבנות בית שמש מהדרין - מה שאומר שהכל חלב ישראל, שמיטה לחומרה וכו'
לא יודעת מה רמת הכשרות של רבנות בית שמש מהדרין

• הוסף לסימניות
בממילא זה בית יוסף.
יש כאן רשימת סניפים, כתוב אם מהדרין/ב"י (או כלום ר"ל).

• הוסף לסימניות
הרצל רחובות
מהדרין
בדקתי שם
ומשתמשים רק במוצרים מהדרין
והסניף תחת כשרות מהדרין

• הוסף לסימניות
בלת"ק
בנתיבות הסניף כשר למהדרין

• הוסף לסימניות
דימונה בד״ץ בית יוסף
חריש
טבריה
ירושלים בבית הכרם ובמחנה יהודה
וניראלי יש עוד
בקיצור הכשרות תלוי בזכיין שמפעיל את החנות

• הוסף לסימניות
יצא לי לשמוע מכמה אנשים שאכלו בבסניף כשר שלה
וזה נשמע לי די מוזר
בהתחשב בכך שרוב הרשת לא כשרה
יש לכם מושג האם זה נכון
והאם הכשרות היא רבנות/חלב ישראל/מהדרין?
הסניף בבית שמש עבר לכשרות בית יוסף. הבעלים שם דתי לאומי.
(הוא קרוב משפחתי, והמשפחה לחצה עליו לשים כשרות טובה)

• הוסף לסימניות
הם העבירו לאחרונה את רוב הרשת לכשרות בית יוסף

• הוסף לסימניות
בממילא ירושלים החליפו למהדרין ירושלים+בית יוסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה