יש עוד דרך לתקן???

• הוסף לסימניות
המחשב שלי קבל מכה (נייד) מאז מדי פעם המסך מפסיק לתפקד ומתחיל לאט לאט להלבין עד שנהיה לבן לגמרי, אם נותנים לו מכה זה מעיר אותו עד לפעם הבאה.
מישהו יודע אם יש דרך לתקן דבר כזה, וכמה יכול בערך לעלות כזה תיקון, (שוקלת אם כבר צריך להחליף מחשב)
תודה

• הוסף לסימניות
כנראה בעיה בחיבורים. צריך לשאול במעבדה, אני לא מאמין שזה עולה יותר מ100 ש"ח.

• הוסף לסימניות
כנראה בעיה בחיבורים. צריך לשאול במעבדה, אני לא מאמין שזה עולה יותר מ100 ש"ח.

• הוסף לסימניות
כנראה בעיה במגעים פנימיים או בכבל מסך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1259413:
כנראה בעיה במגעים פנימיים או בכבל מסך.

כמה להערכתך יעלה לתקן דבר כזה?

• הוסף לסימניות
במעבדות מתחיל ב-180 ש"ח בערך, אני מניח שיש אנשים באיזורך, אנשים פרטיים, שיודעים לעשות זאת.

• הוסף לסימניות
להחליף מחשב לא חושב עד כדי כך
אבל אם יגידו לך שהבעיה במסך וצריך להחליף אותו אז אל תיקני בארץ כי זה יקר
תקני באיביי או באתר שמיועד לזה יעלה לך הרבה יותר זול מקסימום 380 שקל כולל משלוח אקספרס תוך 3 ימים ותחברי אותו או לבד או שטכנאי יעשה לך את זה במקסימם 100 שקל

• הוסף לסימניות
במחיר שציינתם כמעט ניתן להחליף מסך כולל עבודה. כשביררתי זה היה בסביבות ה450 ש"ח. ייתכן ויש פערי מחירים גבוהים בין מקומות שונים בארץ וחנויות שונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה