כללי יש עכשיו מבצע משתלם בפונטביט?

• פותח הנושא esw
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות פונטים של פונטביט,
האם יש עכשיו מבצע משתלם?

• הוסף לסימניות
אולי לא שמת לב, שאלתי על פונטביט.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה =)

• הוסף לסימניות
היה עד לפני שבועיים וחצי, בטח יהיה משהו עוד מעט לקראת השנה החדשה...

• הוסף לסימניות
היה מבצע לתלמידות לומדה עד ה-31/7 למס':
100 משקלים 1500 10 תשלומים בחירה חצי שנה
140 משקלים 1700 12 תשלומים בחירה שנה+מתנה חבילת תמונות
200 משקלים 2190 12 תשלומים בחירה שנה+מתנה חבילת תמונות+מתנה מחשב מיני טאבלט
בנוסף תלמידות לומדה מקבלות עוד 10% משקלים
כל המחירים כוללים מע"מ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;835941:
היה מבצע לתלמידות לומדה עד ה-31/7 למס':
100 משקלים 1500 10 תשלומים בחירה חצי שנה
140 משקלים 1700 12 תשלומים בחירה שנה+מתנה חבילת תמונות
200 משקלים 2190 12 תשלומים בחירה שנה+מתנה חבילת תמונות+מתנה מחשב מיני טאבלט
בנוסף תלמידות לומדה מקבלות עוד 10% משקלים
כל המחירים כוללים מע"מ
הם עושים את המבצע הזה בעוד בתי ספר (סיעור מוחות למשל) ובימי עיון לפעמים המבצע זול עוד יותר. אם יש לך סבלנות לחכות לערך מוסף הבא של פרוג, אז בטח יהיה שם משהו שווה...

• הוסף לסימניות
סתם שאלה של חוקרת שווקים :)
מה גורם להעדפה לקנות פונטים דווקא של פונטביט, עם כזו הדגשה על פונטביט, ולא של כל חברה אחרת?
האם פונטביט נחשבת למותג שמנצח את המוצרים הטובים של חברות אחרות, או שהמוצרים שלהם טובים יותר, או שסתם - כבר יש לך את המוצרים של כל החברות כולן, ורק של פונטביט עדיין לא?

אשמח לתשובות כנות.
תודה.

• הוסף לסימניות
לפונטביט יש את הפונטים האופנתיים ביותר. אין חולק שנדב עזרא ממוקם גבוה גבוה בצמרת מעצבי הפונטים. לי אישית יש 600 משקלים שלהם.
אם כי, למרות העיצוב הנהדר, הפונטים שלהם ברמה הבסיסית הם בסיסיים מאוד.

• הוסף לסימניות
יש מבצע חדש וטוב. היום קיבלתי מהם הודעה. כדאי לברר איתם.

• הוסף לסימניות
אני אברר איתם,
אבל מהם אני לא אדע אם זה משתלם או לא,
לכן אני רוצה לשמוע את דעתכם...

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
אין לאף אחד מידע האם משתלם עכשיו לקנו פונטים של פונטביט, או שכדאי לחכות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברק09;836097:
יש מבצע חדש וטוב. היום קיבלתי מהם הודעה. כדאי לברר איתם.
מה המבצע?
ואיך זה שאני לא קיבלתי מהם גם הודעה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה