דרוש מידע יש פה יועצות חינוכיות עם רישיון? אשמח לעזרתכן.

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה בנוגע ללימודים.
תודה.

• הוסף לסימניות
במה אוכל לעזור?
תודה על הרצון לעזור.... מעריכה.
אני קצת מסתבכת עם הענין של הסטאז. (רק עכשיו התחלנו לימודים, לכן זה נדחה עד עכשיו)
האם זו הדרך המקובלת? לפנות ליועצות ולבקש מהן לצפות בהן?
יש דרך להקל על עצמי את התהליך הלא נעים הזה?

• הוסף לסימניות
וודאי!
זו לכאורה הדרך היחידה (והמעצבנת נורא:sick:)
אני זוכרת את עצמי, מתקשרת ערב, ערב לכל אחת מרשימת היועצות באיזור מגוריי.
כבר לא האמנתי שאצליח למצוא יועצת מאמנת...

• הוסף לסימניות
תודה על הרצון לעזור.... מעריכה.
אני קצת מסתבכת עם הענין של הסטאז. (רק עכשיו התחלנו לימודים, לכן זה נדחה עד עכשיו)
האם זו הדרך המקובלת? לפנות ליועצות ולבקש מהן לצפות בהן?
יש דרך להקל על עצמי את התהליך הלא נעים הזה?
ממה שידוע לי זו דרך מקובלת. (זה גם מה שאני עשיתי: )
במקום בו אני למדתי עזרו לנו עם רשימה של יועצות רלוונטיות שמציעות את עצמן למשימה זו
ופשוט התקשרתי טלפון אחר טלפון (כאשר קודם כל כמובן התקשרתי לאלו שהיו להן נתונים מועדפים עלי)
הצגתי את עצמי, וביררתי אם פנויות לכך ובחנתי התאמה.
בדרך כלל כל יועצת כזו מלווה במקביל 2 סטודנטיות ולא יותר, אז הרבה מהן יכולות להיות כבר תפוסות.

זו דרך אחת להקל על עצמך: להשיג רשימה של יועצות שמוכנות ומזומנות לכך ורק מחכות שמישהי תתקשר ותשתדך איתן (משלמים להן על כך איזשהו סכום וגם זה שליחות שלהן)

מעניין אותך לשמוע על עוד דרכים? (יותר פנימיות ופחות חיצוניות...)

בהצלחה רבה!
בלימודים, במקצוע, ובכלל בחיים :)

• הוסף לסימניות
ממה שידוע לי זו דרך מקובלת. (זה גם מה שאני עשיתי: )
במקום בו אני למדתי עזרו לנו עם רשימה של יועצות רלוונטיות שמציעות את עצמן למשימה זו
ופשוט התקשרתי טלפון אחר טלפון (כאשר קודם כל כמובן התקשרתי לאלו שהיו להן נתונים מועדפים עלי)
הצגתי את עצמי, וביררתי אם פנויות לכך ובחנתי התאמה.
בדרך כלל כל יועצת כזו מלווה במקביל 2 סטודנטיות ולא יותר, אז הרבה מהן יכולות להיות כבר תפוסות.

זו דרך אחת להקל על עצמך: להשיג רשימה של יועצות שמוכנות ומזומנות לכך ורק מחכות שמישהי תתקשר ותשתדך איתן (משלמים להן על כך איזשהו סכום וגם זה שליחות שלהן)

מעניין אותך לשמוע על עוד דרכים? (יותר פנימיות ופחות חיצוניות...)

בהצלחה רבה!
בלימודים, במקצוע, ובכלל בחיים :)
תודה על התשובה המפורטת!!

א. הביאו לי רשימה של כאלה שאני בטוחה שלא מעוניינות. חלקן אני מכירה... חלקן מלמדות בסמינרים הגדולים, כך שברור לי שזה לא רלוונטי. לכן לא ניגשתי בכלל לרשימה....
ב. כרגע אין נתונים מועדפים וכו'... נתנו לי רשימה של 10 יועצות באזור שלי וזהו.
ג. איך אני יכולה להשיג רשימה של כאלה שמעוניינות?
אשמח אם תוכלי להחכים אותי ולקדם אותי לכזו שמעוניינת...

• הוסף לסימניות
[/QUOTE] אשמח אם תוכלי להחכים אותי ולקדם אותי לכזו שמעוניינת...
[/QUOTE]
אשתדל כמיטב יכולתי בעזרת ה'

איזה איזור בארץ רלוונטי לך?

• הוסף לסימניות
אשמח אם תוכלי להחכים אותי ולקדם אותי לכזו שמעוניינת...
[/QUOTE]
אשתדל כמיטב יכולתי בעזרת ה'

איזה איזור בארץ רלוונטי לך?
[/QUOTE]
אין מילים!
ירושלים.
אני רואה שיש לך פרימיום אשמח שתכתבי לי בפרטי אם את יכולה :)

• הוסף לסימניות
מזדהה ממש. זו בדיוק היתה התחושה שלי.
ו...כן, זה מקובל. תכיני לך משפט קבוע שבו את פותחת את השיחה ותרימי טלפון אחרי טלפון.
בלי סינונים.
אני הרמתי בשנה א' 35 טלפונים עד שמצאתי משיהיא (רק בעיר קרובה אלי, ולא בעיר שלי!!!!)
ובשנה ב'- קרוב ל-50 שיחות עד שמצאתי (ושוב כנ"ל!)
כן. זה מאד הזוי, ומשום מה בתחילת הלימודים זה גם קצת לוטה בערפל שבעצם החובה להשיג יועצת מאמנת היא עליך, וכל שעה שתחסר בסוף- היא לגמרי על צווארך, ולא יתקבלו הסיבות של "לא מצאתי יועצת מאמנת".
תעשי הכל למצוא.

ומבחינת האי נוחות שלך- קחי בשחבון שהן מקבלות המון פניות כאלה, זה לא חדש להן, וברגע שתגידי שאת סטודנטית הן כבר יודעות לבד מה את רוצה. תרגישי בנח. מצד שני, אין הרבה שמסכימות......

ועוד דבר חשוב מאד, עבודה מעשית היא אחד הכלים הכי חשובים ללמידה! לא להתפתות ליועצות שיגידו לך : אין לי בעיה שתבואי, אבל אני לא מכניסה לחדר בזמן ייעוץ, אבל אין לי בעיה לחתום לך.
מבחינת ה"לעבור" זה עובר, כ י את אלא שמה שלא נתנו לך להכנס. אבל ההפסד בסוף יהיה כולו שלך, וחבל.

בהצלחה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
להשיג רשימה של יועצות שמוכנות ומזומנות לכך ורק מחכות שמישהי תתקשר ותשתדך איתן (משלמים להן על כך איזשהו סכום וגם זה שליחות שלהן)

את מכירה כאלה?!?!
אין יועצת אחת שמחכה לתפקיד נכסף שכזה תמורת דמי כיס זעומים.
גם מי שמקבלת עושה את זה נטו מאידיאל לעזור או מחזון להקים את מערך היועצות העתידיות.
אף אחת, לא מחכה לתפקיד הזה.

• הוסף לסימניות
אני הרמתי בשנה א' 35 טלפונים עד שמצאתי משיהיא (רק בעיר קרובה אלי, ולא בעיר שלי!!!!)
ובשנה ב'- קרוב ל-50 שיחות עד שמצאתי (ושוב כנ"ל!)
o_O
תודה שאת מעודדת אותי לעשות את זה.

מאיפה היו לך רשימות?
כמו שכתבתי למעלה הרשימה שבידי לא רלוונטית.

• הוסף לסימניות
o_O
תודה שאת מעודדת אותי לעשות את זה.

מאיפה היו לך רשימות?
כמו שכתבתי למעלה הרשימה שבידי לא רלוונטית.
האחראית אצלינו הביאה לי כמה (בהחלט לא מספק...) , וכל אחת שדיברתי איתה שאלתי אם היא מכירה עוד יועצות רלוונטיות, ובשלב נואש מאד שלחתי מיילים לרשימת תפוצה ענקית מי מכירה יועצות וקיבלתי עוד מספרים. בסוף..... מאחד המיילים האלה ב"ה צמחה ישועה בצורת יועצת מאמנת.....

• הוסף לסימניות
אגב, את יודעת שהן צריכות לעמוד בקריטריונים של שפ"י, כן?
(נראה לי מעל 4 שנות עבודה בפועל ועוד כמה קריטריונים).

• הוסף לסימניות
האחראית אצלינו הביאה לי כמה (בהחלט לא מספק...) , וכל אחת שדיברתי איתה שאלתי אם היא מכירה עוד יועצות רלוונטיות, ובשלב נואש מאד שלחתי מיילים לרשימת תפוצה ענקית מי מכירה יועצות וקיבלתי עוד מספרים. בסוף..... מאחד המיילים האלה ב"ה צמחה ישועה בצורת יועצת מאמנת.....
אני חושבת שזה הרבה יותר יעיל במייל, לגשת לאחת שרוצה / מתאפשר לה, מאשר לחפור ליועצות שוב ושוב בטלפונים.

אגב, את יודעת שהן צריכות לעמוד בקריטריונים של שפ"י, כן?
(נראה לי מעל 4 שנות עבודה בפועל ועוד כמה קריטריונים).
כן, בגלל זה בכותרת כתבתי "עם רשיון"... היה לי חשוב לשמוע איך זה מהצד שלהן....

אני ממש מעריכה את העזרה שלך. מקווה שאמצא את הדרך לעשות את זה.
או שבדרך נס תגלגל לכאן האחת שתרצה להיות המאמנת שלי בירושלים וסביבותיה :)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה הרבה יותר יעיל במייל, לגשת לאחת שרוצה / מתאפשר לה, מאשר לחפור ליועצות שוב ושוב בטלפונים.

שלחתי גם מיילים. הרבה מהן לא ענו למיילים ואז אין לך אומדן אם ראו או לא.

בכל מקרה מה שכתבתי שפניתי לרשימות תפוצה גדולות, היה כדי לשאול מי מכירה אישית יועצות- ואז ליועצות עצמן הרמתי טלפונים.... אין מנוס.
קחי לך כמה ימים לעבוד בזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....