מקצועות המחשב יש פה מורה (בהווה או לשעבר) למגמה טכנולוגית בעיצוב- שנה א'?

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם כן- אשמח אם תוכל ליצור איתי קשר בפרטי.
תודה

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
ובשנה ג' או בשנה שעושים את הפרוייקטים בעיצוב. יש?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת איך בדיוק קוראים לזה בשפה "המינהלית"
את מתכוונ ת למורה שמלמדת עיצוב לבגרות על 2 תוכנות אחת ויקטורית ואחת פיקסלית=2יחידות.
ובשנה ג' יוצרים תערוכה על נושא מסוים, עסק מסויים ממתגים אותו וכדו?
אם כן, אשמח לעזור..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;841770:
אני לא יודעת איך בדיוק קוראים לזה בשפה "המינהלית"
את מתכוונ ת למורה שמלמדת עיצוב לבגרות על 2 תוכנות אחת ויקטורית ואחת פיקסלית=2יחידות.
ובשנה ג' יוצרים תערוכה על נושא מסוים, עסק מסויים ממתגים אותו וכדו?
אם כן, אשמח לעזור..
כן. בדיוק!

• הוסף לסימניות
אז במה אפשר לעזור?-אשמח!

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל ממך ומכול אחת בתחום
הנחיות כמה תאוריה בהתחלה, על מה לשים דגש, רעיונות לפרויקטים ועוד.

לראות דוגמאות של פרויקטים. ו... כל מה שקשור.

• הוסף לסימניות
יש לי תמונות של התערוכה שלי. יש באתר של המגמה תמונות של פרויקטים.
אם תרצי תשלחי לי מייל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה