דרוש מידע יש פה מישהו שהגיש תביעה קטנה נגד חנות שלא מקבלת פיקדון?

• הוסף לסימניות
אם כן אשמח למידע
איזה הוכחות צירפתם לתביעה.
קבלות אין לי הרבה, הוכחות שהחנות לא מקבלת- איך אני מוכיחה את זה?
תודה

• הוסף לסימניות
לא יעזור,
מפסיקים לקבל פיקדון בכל החנויות.

• הוסף לסימניות
לא יעזור,
מפסיקים לקבל פיקדון בכל החנויות.
מנין?

חוץ מזה לפי החוק מי שלא לוקח בקבוקים ניתן לתבוע אותו, אנחנו כמה תושבים בביתר שתובעים את רמי לוי ביחד.
גם אם בעתיד החוק לא יחייב, עכשיו הוא מחייב והם לא עומדים בזה.

• הוסף לסימניות
מנין?

חוץ מזה לפי החוק מי שלא לוקח בקבוקים ניתן לתבוע אותו, אנחנו כמה תושבים בביתר שתובעים את רמי לוי ביחד.
זה לא פשוט דבר ראשון צריך הוכחה מצולמת דבר שני צריך להגיש תלונה ואחרי דו"ד עם החנות הם שולחים לתגובה שלך וחוזר חלילה בסוף בסוף את יכולה לתבוע עשיתי פעם את התהליך הזה על 2 סופרים בבני ברק ובסוף יצא לי המיץ וויתרתי וירדתי מזה

• הוסף לסימניות
ולידיעת הכלל בערב פסח הרבה חנויות כותבות שלא מקבלים בקבוקים כבר שבוע לפני פסח זה לא חוקי החוק אומר שרק ממש מערב פסח עד מוצאי פסח מותר להם לא לקבל אבל עד אז הם חייבים לקבל בקבוקים פשוט זה נובע מעצלות ואולי גם לחץ

• הוסף לסימניות
ולידיעת הכלל בערב פסח הרבה חנויות כותבות שלא מקבלים בקבוקים כבר שבוע לפני פסח זה לא חוקי החוק אומר שרק ממש מערב פסח עד מוצאי פסח מותר להם לא לקבל אבל עד אז הם חייבים לקבל בקבוקים פשוט זה נובע מעצלות ואולי גם לחץ
זה יותר מזה
מאז המלחמה הם לא מקבלים
כל הזמן אמרו "אולי שבוע הבא, אולי שבוע הבא"
שבוע שעבר אמרו לי "עד שאין לנו מכונה אנחנו לא נקבל..."

לקחתי בערך 300 בקבוקים שהצטברו לי, נתתי לנשומלה, הם אוספים מאנשים וזה הולך לארגון (זה ארגון חסד מקסים לילדים מיוחדים)
עכשיו זורקת את הבקבוקים לפח
אבל זה ממש מרגיז ... לפחות שיפסיקו לגבות פיקדון אם הם לא מחזירים!

• הוסף לסימניות
זה יותר מזה
מאז המלחמה הם לא מקבלים

לקחתי בערך 300 בקבוקים שהצטברו לי, נתתי לנשומלה, הם אוספים מאנשים וזה הולך לארגון (זה ארגון חסד מקסים לילדים מיוחדים)
פה אפשר להתלונן יש להם גם טלפון 03-5100190

• הוסף לסימניות
זה יותר מזה
מאז המלחמה הם לא מקבלים

אני התיאשתי מזה
בשכונה אצלנו שום חנות לא מקבלת. ולא מתבזה לסחוב עד לשכונה הסמוכה

• הוסף לסימניות
מנין?

שמעתי מממזמן שהמפעל שאוסף את הבקבוקים נסגר משהו כזה..

• הוסף לסימניות
מי גובה פקדון? החנויות מרוויחות מזה משהו? יש גזלנים במשרד להגנת הסביבה שכך החליטו מה אפשר לעשות? דבר ראשון לברר עם רב אם מותר לתבוע שלא נהפך גם אנחנו לגזלנים.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה