דרוש מידע יש פה מישהי עם דונה איקס כעגלה יחידה?

• הוסף לסימניות
אשמח ממש לשמוע
יש לי אותה פלוס טיולון של יויו .
ילדתי בתחילת הקיץ ואני מעבירה די מהר לטיולון בגיל 3 חוד' (ילדים סקרנים שלא אוהבים אמבטיות סגורות...)
הסתדרתי נהדר אציין שאני נוהגת (אם לא, לא בטוחה כמה זה נח)
פעמים בודדות שיצאתי הרגשתי חיסרון ללא אמבטיה שהפריע לי שאין לו מרחב ותנועה לישון.(או שהתארחתי )
האמבטיה של היויו גם ככה קטנה וספציפית במקרה שלי הבייבי היה גדול כך שהאמבטיה היתה מספיקה אולי לחודשיים
היה לי מיותר לקנות את האמבטיה(וגם אין לי הרבה מקום...)
אז בשקלול הנתונים שלי העדפתי לרכוש את הדונה X על פני עגלת אמבטיה חדשה.
מקווה שעזרתי :)

• הוסף לסימניות
תו
יש לי אותה פלוס טיולון של יויו .
ילדתי בתחילת הקיץ ואני מעבירה די מהר לטיולון בגיל 3 חוד' (ילדים סקרנים שלא אוהבים אמבטיות סגורות...)
הסתדרתי נהדר אציין שאני נוהגת (אם לא, לא בטוחה כמה זה נח)
פעמים בודדות שיצאתי הרגשתי חיסרון ללא אמבטיה שהפריע לי שאין לו מרחב ותנועה לישון.(או שהתארחתי )
האמבטיה של היויו גם ככה קטנה וספציפית במקרה שלי הבייבי היה גדול כך שהאמבטיה היתה מספיקה אולי לחודשיים
היה לי מיותר לקנות את האמבטיה(וגם אין לי הרבה מקום...)
אז בשקלול הנתונים שלי העדפתי לרכוש את הדונה X על פני עגלת אמבטיה חדשה.
מקווה שעזרתי :)
תודה על התשובה המפורטת 🙂
הדונה עדיין משמשת אותך או שרק הטיולון כבר? מבחינת הגודל
אני מתלבטת האם הדונה יכולה להוות פתרון גם לטיול אחר כך

• הוסף לסימניות
שימי לב,
משהו שאני ממש לא אוהבת בדונה זה הגלגלים שלו, אני הולכת ברחוב ואני ממש רואה את הלחיים של תינוק רוטטות, בגלל הקפיצות שלו, מדובר בגלגלי פלסטיק פשוטים שקופצים עם כל בליטה ברצפה.
אציין שאני מדברת על הדונה הישנה ולא החדשה, למרות שלמיטב ידיעתי הגלגלים בדונה החדשה אותו דבר, אבל אולי אני טועה.
משהו נוסף והרבה יותר חשוב שכנראה דובר על כך כבר בעבר זה הנזקים שהדונה עושה לתינוקים, אם משכיבים בדונה הרבה שעות. יש ילדים, ושמעתי כבר כמה וכמה סיפורים, שהראש התעוות בגלל השכיבה הלא נכונה של התינוק, ואם זה לזמן קצר אז אין בעיה אבל אם זה עגלה יחידה יוצא לפעמים שאת יוצאת חצי יום קניות או בכלל יציאות יותר ארוכות ואז התינוק ממש הרבה בדונה וזה ממש לא בריא להם.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת 🙂
הדונה עדיין משמשת אותך או שרק הטיולון כבר? מבחינת הגודל
אני מתלבטת האם הדונה יכולה להוות פתרון גם לטיול אחר כך
האמת שלא ראיתי את הלחיים שלו רוטטות ופה היא שואלת על הדונה X שיש גם מצב שכיבה
בגיל קטן הרגיש לי נח ובטוח בדונה שהוא מוקף ,היה נרגע וישן מעולה שם
בגיל גדול יותר (שלי בן חצי שנה) לי מרגיש שהוא כבול שם ולא רואה עולם.. ופחות אוהבת שהוא שם, עדיין הוא אוהב להירדם שם אבל שיוצאים והוא ערני הוא פחות רגוע...
כן משמשת כסלקל באוטו ועגלה שניה לקופת חולים, סופר וכו'...
כעגלה יחידה לגמרי לא הייתי ממליצה... זו דעתי בכול אופן

• הוסף לסימניות
למכירה עגלת דונה X בצבע כחול - במצב מצוין ובמראה מעולה + תיק דונה וכיסוי גשם מקורי של דונה - 1900 ש"ח
וכן בסיס איזופיקס לרכב - 600 ש"ח דונה1.jpgדונה2.JPG

• הוסף לסימניות
משהו שאני ממש לא אוהבת בדונה זה הגלגלים שלו, אני הולכת ברחוב ואני ממש רואה את הלחיים של תינוק רוטטות, בגלל הקפיצות שלו, מדובר בגלגלי פלסטיק פשוטים שקופצים עם כל בליטה ברצפה.
אציין שאני מדברת על הדונה הישנה ולא החדשה, למרות שלמיטב ידיעתי הגלגלים בדונה החדשה אותו דבר, אבל אולי אני טועה.
יש עגלת סלקל נשכבת של חברה אחרת שמותקנים בה בולמי זעזועים?
עומדת באותה צומת ומתלבטת מה כדאי.
משהו נוסף והרבה יותר חשוב שכנראה דובר על כך כבר בעבר זה הנזקים שהדונה עושה לתינוקים, אם משכיבים בדונה הרבה שעות. יש ילדים, ושמעתי כבר כמה וכמה סיפורים, שהראש התעוות בגלל השכיבה הלא נכונה של התינוק, ואם זה לזמן קצר אז אין בעיה אבל אם זה עגלה יחידה יוצא לפעמים שאת יוצאת חצי יום קניות או בכלל יציאות יותר ארוכות ואז התינוק ממש הרבה בדונה וזה ממש לא בריא להם.
כאן מדובר על דונה נשכבת, זו לא התנוחה המקופלת של הסלקל הרגיל אלא שכיבה כמעט מלאה.

• הוסף לסימניות
אשמח ממש לשמוע
אני אישית בתחילה תכננתי לקנות אותה ועוד עגלה. בפועל ילדתי מוקדם ובעלי הלך לקנות בינתיים את הדונה X. ואיתה נשארתי עד אזור גיל 9-10 חד' נהנתי מאוד! כמובן דאגתי שתהיה על מצב שכיבה רב הזמן שהיתה קטנה, שגדלה יותר והתחילה לשבת היתה יותר על הסלקל. אני עם רכב כך שזה היה אחד הדברים נוחים. אח"כ העברתי לטיולון
שימי לב,
לדונה X יש בולמי זעזועים את יכולה לראות באתר של דונה
כנ"ל, חמודה את מדברת על הישנה, לא על החדשה
החדשה היא נשכבת, ואין בה שום בעיה
ארשום כאן את מה שרשמתי באשכול אחר: אנחנו עשינו בירור רציני אצל רופאים גדולים ומוכרים ואורתופד, ואין שום בעיה לשים תינוק בדונה X אם היא על מצב שכיבה כמובן. כל הבעיה זה הכיפוף שהיה בדונה הישנה.
יש עגלת סלקל נשכבת של חברה אחרת שמותקנים בה בולמי זעזועים?
ראי מה רשמתי לעיל

הגדרה:
דונה X היא עגלה שהיא סלקל - יש לה תקני בטיחות כמו עגלה
הדונה הישנה סלקל עם גלגלים - התקן בטיחות הוא של סלקל ולא של עגלה
ויש מלא אשכולים בנושא

• הוסף לסימניות
אני אישית בתחילה תכננתי לקנות אותה ועוד עגלה. בפועל ילדתי מוקדם ובעלי הלך לקנות בינתיים את הדונה X. ואיתה נשארתי עד אזור גיל 9-10 חד' נהנתי מאוד! כמובן דאגתי שתהיה על מצב שכיבה רב הזמן שהיתה קטנה, שגדלה יותר והתחילה לשבת היתה יותר על הסלקל. אני עם רכב כך שזה היה אחד הדברים נוחים. אח"כ העברתי לטיולון

לדונה X יש בולמי זעזועים את יכולה לראות באתר של דונה

כנ"ל, חמודה את מדברת על הישנה, לא על החדשה
החדשה היא נשכבת, ואין בה שום בעיה
ארשום כאן את מה שרשמתי באשכול אחר: אנחנו עשינו בירור רציני אצל רופאים גדולים ומוכרים ואורתופד, ואין שום בעיה לשים תינוק בדונה X אם היא על מצב שכיבה כמובן. כל הבעיה זה הכיפוף שהיה בדונה הישנה.

ראי מה רשמתי לעיל

הגדרה:
דונה X היא עגלה שהיא סלקל - יש לה תקני בטיחות כמו עגלה
הדונה הישנה סלקל עם גלגלים - התקן בטיחות הוא של סלקל ולא של עגלה
ויש מלא אשכולים בנושא
התינוק יכול לשכב שם על הבטן ולהרים ראש (במצב שכיבה)?
הבנתי שיש שם כרית בדונה X שמתאימה עד גיל 3 חודשים ואי אפשר להוריד אותה, ולכן העגלה לא רלוונטית לגיל גדול יותר , זה נכון?

• הוסף לסימניות
התינוק יכול לשכב שם על הבטן ולהרים ראש (במצב שכיבה)?
הבנתי שיש שם כרית בדונה X שמתאימה עד גיל 3 חודשים ואי אפשר להוריד אותה, ולכן העגלה לא רלוונטית לגיל גדול יותר , זה נכון?
זה תלוי בגודל של הילד.
בכל מקרה אפשר להעלות אותה שהילד יותר גדול ואז זה לא מפריע

• הוסף לסימניות
אז ממה שהבנתי מכן,אפשרי שבדומה איקס תהיה עגלה יחידה אבל לזמן מוגבל
אז כן עדיף לקנות. עגלת תינוק משולבת במקום,כדי שתהיה אפשרות להעביר לטיולון

• הוסף לסימניות
אז ממה שהבנתי מכן,אפשרי שבדומה איקס תהיה עגלה יחידה אבל לזמן מוגבל
אז כן עדיף לקנות. עגלת תינוק משולבת במקום,כדי שתהיה אפשרות להעביר לטיולון
אני אגיד לך את האמת (לא יודעת לגבי דונה איקס אבל חושבת שזה רלוונטי גם לזה) תלוי מאוד מה הצרכים שלך והגטדל של התינוק והאופי שלו.
לגדול שלי היה דונה כעגלה יחידה כי בבית הוא היה בעריסה או על הרצפה, והוא לא הלך למטפלת, והיציאות היחידות שלנו היו כמעט רק ברכב.
הוא היה בדונה עד גיל שנה וקצת (אולי שנה וחצי) קנינו טיולון פשוט (600 ש"ח) והשתמשנו בזה אולי 3 חודשים כי אחרי זה הוא כבר לא רצה לשבת בעגלה.
השני שלי היה צריך עגלת אמבטיה כי התנאים שלנו השתנו והעריסה לא התאימה למלא את הצרכים בתנאים הקיימים ואיתו גם היו לי הרבה יציאות ספונטניות ביומיום ללא עגלה, אז קנינו עגלה משולבת.
בדונה הוא ספציפית יכל להיות גם בגיל שנתיים+ אבל הוא קטנטן :sneaky:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....