כללי יש פה מישו שמתמצא בפריהנד?

• הוסף לסימניות
אולי?
החיצים של המקלדת לא עובדים לי בתוכנה מישו אולי מבין בזה?

• הוסף לסימניות
ובתוכנה אחרת כן?

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת לא עובדים? אולי תפרטי?
לענ"ד אין הבדל בפונקציות של החיצים בפריהנד.

• הוסף לסימניות
כשאני רוצה להזיז אובייקט עם החיצים במקלדת (להוריד לעלות להזיז במילימטר וכו') ולא עם העכבר זה פשוט לא זז.
ובשאר תוכנות אדובי החיצים עובדים!

• הוסף לסימניות
בקובץ ישן גם, או רק בקבצים חדשים?

• הוסף לסימניות
תבדקי אם בתפריט MODIFY אפשרות LOCK פעילה, אם כן תשני לUNLOCK.

• הוסף לסימניות
כשאני משנה אז החיצים המקוריים לא עובדים.
אני מדברת על החיצים של המקלדת.

• הוסף לסימניות
בדקתי בתוכנה ולא עולה בדעתי סיבה לכך,
אולי תתקיני את התוכנה מחדש.
(בעבר היו לי בעיות שונות ומשונות מסוגים אלו ורק התקנה מחדש הועילה)
בלי אחריות, ובתקוה שהכל יסתדר עוד לפני שתגובתי תתפרסם.

• הוסף לסימניות
יש מן הסתם אפשרות לעשות שחזור.
(כמו CTRL+F8 בקורל וכו')

• הוסף לסימניות
זה קצת מסובך בשבילי להתקין זה לא מחשב שלי אלא של העבודה :)
תודה מחשבה,ונתנו,בנתיים אני עוברת על כל התפריטים בתוכנה אני מקווה שזה יסתדר כי זה פשוט מעצבן!

• הוסף לסימניות
אין אפשרות לעשות שחזור של ברירת המחדל?

• הוסף לסימניות
מה עשית? איך עשית שחזור?

• הוסף לסימניות
בתוכנה של פריהנד עשיתי לו שחזר הגדרת ברירות מחדל ולא עזר כלום.
יש עוד אפשרות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה