דרוש מידע יש צפי מתי יתחדשו הלימודים??

מצב
הנושא נעול.
רק מי שעשה הסבה מהוראה לעבודה אחרת , מגלה לנו כמה החיים היו קלים לפני כן
חבל על הוויכוחים זה להתווכח עם קיר .
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
"רק מי שעשה הסבה מהוראה"
למשל אני אחד כזה
וממש לא מסכים עם מה שאמרת...
מכיר עוד 20 כמוני..
ולא מכיר אחד שיגיד כמה קל היה לפני כן....
ומי שיגיד מוזמן לחזור להוראה
מבטיח לך שיקבלו אותו עם 2 ידיים... עם תוספת מכובדת במשכורת (מנסיון מה שמציעים לי)
אז בבקשה לא לכתוב דברים סתם...

אולי באמת כל המקטרים והמציעים יכתבו כאן הצעות למורות איך לעשות הסבה למקצוע אחר.
ובינתיים שהם ינסו כמה ימים לעבוד בהוראה....

המבחן האמיתי הוא כמה מהבנות של המורות למדו הוראה, או שהאמהות שלחו אותם למקצועות אחרים....
למעט משפחות שהנושא הוא אידיאולוגי, או קצת מאלו שיש להם קשרים חזקים מאוד בכל המערכת
רוב מוחלט של המורות לא ממשיכות את המסורת במשפחה..
אם זה כזה כייף מעניין למה הם לא ממשיכות את הכייף לבנות שלהן???
אני לא מכירה המון מתכנתות אברכיות שיש להן בנות בגיל הזה, אבל מתוך 3 שאני מכירה אחת כל בת *שתאימה" והיא הבינה בדיוק מה זה מתאים, שלחה לתכנות,
ועוד 2 שבנותיהן לא הסכימו לשמוע על התחום של מחשבים ומשרה מלאה על אף שהיתה האתמה... נקודה למחשבה..

נראה את המציאות הזו בעוד קצת פחות מעשור...
(אגב בעיני זה המון ה"שדר" בבית, מה אמא משדרת כשהיא הולכת וחוזרת לעבדוה , לא מדברת על מקרי קצה אלא על הסטנדרט הרגיל...)

כי כיף להם להתמסכן פה על 10 דקות בטלפון ,ולא להבין שכולם או עובדים במשרה מליאה או מפסידים משכורת
נהוג לכתוב בלת"ק.......
תעקוב מתחילת האשכול.......
על מה נסוב האשכול???ואיפה ההתמסכנות???
אני מבין שהמצב קשה,ואנשים בלחץ/חרדות/טראומה........
אבל חבל לתעל את זה לאפיקים לא יעילים.....
עדיף לקרא תהילים שהמלחמה תגמר,והלימודים יחזרו....
והצוות החינוכי לא יקבלו משכורת חינם ח"ו.....
ובא לציון גואל.....

זה התשובה.

תהנו בשקט, מה כל כך כיף להתמסכן ? זר לא יבין זאת .
קטע, החלטת שצוותי החינוך נהנים! ויותר מזה שהם צריכים להנות בשקט...

אני מתחילה מחר מערכת רגילה בזום (משרד החינוך)
+יצירת קשר אישי עם כל תלמידה
ובתור מחנכת צריכה לדאוג שהבנות יכנסו ללמידה וכו

לא בענין לתאר כמה זה מורכב ומתיש...
אלא רק מתפללת לשיגרה רגועה כמה שיותר מהר!!!
אמן!!!

אני לא מכירה המון מתכנתות אברכיות שיש להן בנות בגיל הזה, אבל מתוך 3 שאני מכירה אחת כל בת *שתאימה" והיא הבינה בדיוק מה זה מתאים, שלחה לתכנות,
ועוד 2 שבנותיהן לא הסכימו לשמוע על התחום של מחשבים ומשרה מלאה על אף שהיתה האתמה... נקודה למחשבה..

יש עוד מקצועות חוץ מתכנות.
המורות ישלחו לכל מקום אחר חוץ מחינוך - למעט מסיבות אידיאולוגיות.

אה ושכחתי עוד משהו אותם ילדים שמעלים לכם קרניםם מיומיים שאתם איתם בבית הם הילדים שאנחנו מלמדות ומחנכות במהלך השנה כפול 10 בכיתה,וכן צריכות לעמוד ביעדים של משרד חינוך בדרישות משתנות ובילדים הפוכים מכל מה שקורה ב5 שנים האחרונות במדינה הזאת.ובהורים שלהם שלא מסוגלים להתמודד איתם שבוע בשנה בזמן מלחמה בלי לקטר.
אז יאללה הנושא טחון אפשר להעביר את העצבים על אנשים אחרים.אני לא פותחת באמצע השנה כשאני צריכה להתמודד עם הוצאות חריגות אשכול נגד המשכורות של ההיטקיסטיות...

באשכול הזה כל אחד כותב ושופך את כאביו ועצביו.
זה לא נראה שמישהו מקבל או מקשיב באמת לדעה של השני.
אגב- במשפחתי יש את שני צידי המתרס, גם מורות וגם מתכנתות ובאמת זה מאודדד מורכב ומתסכל לעבוד מהבית עם הילדים (רק אל תשכחו שגם הילדים של המורות בבית.)
ומצד שני מקצוע ההוראה הוא מהשוחקים ביותר על אף החופשות הרבות. מענין למה?
גם אצל משפחתי יש את 2 הצדדים....
אבל את (וכולם פה) שוכחת שהמתכננות מרויחות פי 2.5 עד פי 4.5 (עדכני אצלנו במשפחה ) מהמורות
וקחו בחשבון שהמורות הם המבוגרות הוותיקות כ 20 שנה והמתכננות כ 5 -12 שנה

(אגב בעיני זה המון ה"שדר" בבית, מה אמא משדרת כשהיא הולכת וחוזרת לעבדוה , לא מדברת על מקרי קצה אלא על הסטנדרט הרגיל...)
דווקא אני מכירה כמה מתכנתות (כרגע עולות לי בראש 5) וכולן שלחו את הבנות לתכנות.
מה שלא נכון בעליל לגבי הוראה.

גם אצל משפחתי יש את 2 הצדדים....
אבל את (וכולם פה) שוכחת שהמתכננות מרויחות פי 2.5 עד פי 4.5 (עדכני אצלנו במשפחה ) מהמורות
וקחו בחשבון שהמורות הם המבוגרות הוותיקות כ 20 שנה והמתכננות כ 5 -12 שנה
מי שמרוויחה פי 4 וחצי
בד"כ עובדת במקום שמתחשב מאד ומתגמל אותה על עבודה בכאלו זמנים
לא מדברים כאן על קיצוניות כזאת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה