מידע שימושי יש קורונה במגזר החרדי?

מצב
הנושא נעול.
ונגיד שזה לא עוזר
ונגיד שמתנגדי החיסונים אשמים

קבלת קנס זה סבבה?
סורי מעדיפה קצת להחנק במקומות סגורים ולא לשלם 500 ש"ח

צריך שיתוף פעולה מצד כולם זאת אומרת שמספיק כמה אחדים שלא ישתפו פעולה כבר הכל נהרס...
אמרו שגל התחלואה כעשיו זה גם בעיקר ביגלל סרבני החיסונים.......

נו באמת.
מצאו את האשמים.
(אני מחוסנת ליתר הבהרה)

רוב המדינה המבוגרת מחוסנת,
הביאו את זה מחו"ל. זה הכל.
הראשונים שהפיצו היו ילדים של שבי חו"ל שלא שמרו בידוד.

נו באמת.
מצאו את האשמים.
(אני מחוסנת ליתר הבהרה)

רוב המדינה המבוגרת מחוסנת,
הביאו את זה מחו"ל. זה הכל.
הראשונים שהפיצו היו ילדים של שבי חו"ל שלא שמרו בידוד.
לא אומרת זה גם ....
אבל את יודעת ש1+1 זה כפף נהפך למיספר גדול יותר

ונגיד שזה לא עוזר
ונגיד שמתנגדי החיסונים אשמים

קבלת קנס זה סבבה?
סורי מעדיפה קצת להחנק במקומות סגורים ולא לשלם 500 ש"ח
הזייה שאנשים עוטים מסכה בגלל שהם מפחדים מהקנס ולא מבינים שזה נטו בגלל הבריאות(לא מתכוונת אליך ספציפית)

לא אומרת זה גם ....
אבל את יודעת ש1+1 זה כפף נהפך למיספר גדול יותר

לא.
העובדה שגם מחוסנים נדבקים ומדביקים (רק חוסכים מעצמם תחלואה קשה)
אומרת שלא סרבני החיסונים אשמים.
אלא המדיניות חסרת האחריות.

כאמור אני בעד התחסנות, וחושבת שהוכח די שהסיכון של החיסון ביחס למחלה נמוך מאד.
אך כמצב כללי, מותר להסתכל למציאות בעיניים.
זה יהיה יעיל יותר מלקטר על כמה פרימיטיביים.

כמה אחוזים מהאוכלוסייה בישראל סובלים מבעיות עור קשות?
לא דיברתי על מרחב פתוח.
לא רק בעיות עור.
פשוט נוחות כללית.
בתפיסה שלי מעדיפה אולי כמה ימי צינון מאשר חנק מתמיד עם מסיכה.

לא.

זה ברור שבנט אשם כי הוא אמר שתוך 5 שובועות יגיע לאפס תחלואה ובפעול הוא המיספרים רק קפצו במאות אחוזים(היום היה למעלה מ 5000 מאומתים)
אבל זה שהם אשמים והם לא בסדר אנחנו צריכים להוכיח שאנחנו כן בסדר ולא לדפוק את הראש בקיר!!

לא.

ובפרט שעיקר התחלואה הגיעה כתוצאה מיבוא של זן חדש שיכל להכנס אלינו רק דרך 'פרצות בגבולות'.

לא רק בעיות עור.
פשוט נוחות כללית.
בתפיסה שלי מעדיפה אולי כמה ימי צינון מאשר חנק מתמיד עם מסיכה.
הלוואי שזה יסתיים בכמה ימי צינון......(מאחלת לכול מי שמאומת להעבור את זה בצורה הזאת ולא בשום צורה אחרת)
את לא יכולה לדעת איפה זה יתפוס אותך....

הלוואי שזה יסתיים בכמה ימי צינון......(מאחלת לכול מי שמאומת להעבור את זה בצורה הזאת ולא בשום צורה אחרת)
דובר בהקשר להמלצה על עטית מסיכה בכל ימות השנה וללא קשר דוקא לקורונה.

זה ברור שבנט אשם כי הוא אמר שתוך 5 שובועות יגיע לאפס תחלואה ובפעול הוא המיספרים רק קפצו במאות אחוזים(היום היה למעלה מ 5000 מאומתים)
אבל זה שהם אשמים והם לא בסדר אנחנו צריכים להוכיח שאנחנו כן בסדר ולא לדפוק את הראש בקיר!!

ולא נזכרים חודשיים אח"כ לחנוק את כולנו בתועלת ערטילאית וחלקית שדומה להקמת שובר גלים באמצעות מספר אבני חצץ. אז כן תשאירו את אבני החצץ לבטון ותנו לאנשים לנשום.

למי אנחנו צריכים להוכיח מה?
מה ההגדרה לדפוק את הראש בקיר?
אולי לדפוק את הראש בקיר זה להכריח את הציבור לעטות מסיכה בעוד בכל שאר הדברים שבאמת מונעים התפשטות לא נוגעים?

ואח"כ סגר חביב בחגים...

אני מניחה שמרבית הצעירים שכן "נלחצים" מקורונה זה לא מהמחלה. ובצדק.
הענין הוא להיות אחת בתוך שרשרת ההדבקה. על המשמעות הבריאותית והחברתית (בידודים, סגרים, הגבלות וכו')
המחלה עצמה עבור צעירים באמת לא סיבה מספיק טובה בשביל הגבלות. גם אם יחידים יחלו בצורה קצת פחות נעימה.

אני בעד לחיות ולנשום כאחד האדם ובאופן כללי לסבול כמה שפחות בחיים, אה, ואם אפשר גם לא לקבל קנס.
ולכן אשים מסכה על הסנטר/ על הפה באופן זמין במקום ציבורי שיש סיכוי שתתבצע אכיפה, כך שתהיה מוכנה לעת מצוא.
ואשים אותה בתיק במקומות שהסיכוי קלוש עד אפסי.
ולא, לא חושבת שמסכה באוטובוס צפוף או או בחתונה שאוכלים בה וצועקים בה ורוקדים בה יצילו אותי או מישהו אחר מקורונה, במיוחד שאני וכל סביבתי מחלימים/ מחוסנים/ גם וגם.
אנשים מבוגרים שחוששים - מוזמנים לשמור על עצמם, ואני אשמור על מרחק מהם ואמליץ להם גם לא להתקרב למקומות הומים. סבתא שלי מקבלת נכדים בביתה בלבד, עם מחיצת ניילון, כולם בלי מסכות נהנים מהמפגש וגם היא...

עבור צעירים, הסבל מהמסכה הוא מוחשי ומיידי, הסבל מהקורונה הוא בגדר ספק (ואגב, אני סרולוגית עם נוגדנים וגבוהים ולא היו לי תסמינים, כך שלגבי באופן אישי אני די רגועה), ורובם ישתדלו לשתף פעולה ולשמור על המבוגרים שבסביבתם, כל עוד שהמבוגרים עצמם (או צעירים שנורא מפחדים, לא מכירה כאלה) גם דואגים לעצמם.
תקראו לזה אגואיזם, לבריאות, אבל ככה הראש שלי ושל עוד הרבה אנשים עובד.

אני מחוסנת עשיתי את מה שהיה מוטל עלי .
מי ישלם לי את ימי הבידוד?
מי ישלם לי את המעון שאני מתחילה לשלם ועדיין אני לא מכירה את המטפלת
מי ישלם לי את כל הרבקוים שהטענו בחופשי חודשי
מי יעסיק את הילדים שגם ככה קרניהם כבר משופשפות? (לא מדברת על קרני ההורים)
כמה שמחות שנפסיד בשבוע הקרוב...

ז"א יש עוד השפעות חוץ מלהיות חולה קשה ח"ו...
האמת שההודעה הזו דווקא ממחישה את העיוות שאני מנסה לחדד פה.
אי אפשר להתלונן על התפשטות הקורונה ובאותה הודעה עצמה להתלונן על להפסיד שמחות...

אם רוצים שהקורונה שלא תתפשט, אז אין "שמחות". יש "חתונות".
יש טקס מסודר במקום פתוח, עם ריקודים של חמישים איש בחבלים.

בואו נפסיק לרמות את עצמנו שאפשר לחגוג חודש שלם מארמונות חן לנופש פעיל ומנופש פעיל לבית הארחה ומבית הארחה לבר מצווה מבר מצווה לכינוס כל הנינות אצל הסבתא רבתא...

אבל נלבש מסכות באוטובוס, אז הקורונה לא תתפשט....

ואם אתם מחפשים במי להאשים אותו בכך שנדבקתם, אז כל אלו שערכו חתונות והשתתפו בהם (כולל אתם, דומני), נסעו לחו"ל, התכנסו, וכו' וכו'. הם האשמים (במרכאות או שלא).

נכון שכל זה היה חוקי. ולמעשה עד היום הוא חוקי. אבל מתברר שהקורונה לא מתחשבת בחוקים ):

ולא נזכרים חודשיים אח"כ לחנוק את כולנו בתועלת ערטילאית וחלקית שדומה להקמת שובר גלים באמצעות מספר אבני חצץ. אז כן תשאירו את אבני החצץ לבטון ותנו לאנשים לנשום.
המשל הזה הוא פרייסלס לגמרי.

המחלה עצמה עבור צעירים באמת לא סיבה מספיק טובה בשביל הגבלות.
לא מצדיקה את המיגבלות ביכלל!!
אני חושבת שהיו צריכים להיתעורר מימזמן ולעשות מיגבלות מתי שהחל התחלואה (הרבה לפני הבין הזמנים)
והיו צריכים גם עכשיו לעשות פעולות (כגון ליסגור את נתב"ג) שנכון לעכשיו עדיין לא עשו
אבל בהקשר למסכה
זה נטו בשביל הבריאות(לא ביקשו מימך לא להיתפלל בבית כנסת שאגב אני מניחה יעשו את זה בהמשך ולזה יהיה גדולי ישראל שיכריעו) וגם הנחייה

האמת שההודעה הזו דווקא ממחישה את העיוות שאני מנסה לחדד פה.
אי אפשר להתלונן על התפשטות הקורונה ובאותה הודעה עצמה להתלונן על להפסיד שמחות...

אם רוצים שהקורונה שלא תתפשט, אז אין "שמחות". יש "חתונות".
יש טקס מסודר במקום פתוח, עם ריקודים של חמישים איש בחבלים.

בואו נפסיק לרמות את עצמנו שאפשר לחגוג חודש שלם מארמונות חן לנופש פעיל ומנופש פעיל לבית הארחה ומבית הארחה לבר מצווה מבר מצווה לכינוס כל הנינות אצל הסבתא רבתא...

אבל נלבש מסכות באוטובוס, אז הקורונה לא תתפשט....

ואם אתם מחפשים במי להאשים אותו בכך שנדבקתם, אז כל אלו שערכו חתונות והשתתפו בהם (כולל אתם, דומני), נסעו לחו"ל, התכנסו, וכו' וכו'. הם האשמים (במרכאות או שלא).

נכון שכל זה היה חוקי. ולמעשה עד היום הוא חוקי. אבל מתברר שהקורונה לא מתחשבת בחוקים ):

ציינתי בהודעה קודם שלא היינו בחתונות ולא בנופש וכו' ואגב - אין לנו בחורות שהינו במחנות....

לא מחפשים אשמים להדבקה

אבל לא חושבת שיש לנו שליטה על עניין המסיכות כל עוד לא הציבור מקבל את ההחלטות...

שמעתי שמתוכננים כמה אירועים גדולים אצל החילונים בתחילת ספטמבר.
עד שהם לא יעברו לא יהיו שום הגבלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה