עזרה יש קרוב אליכם "ברכל" ? נשמח שתבררו על העט הזה

• הוסף לסימניות
ב"ה

היות ו"ברכל" עוברים בעלות הם הפסיקו להביא את העטים האלו שהיה בכל פעם בתקופה הזו
נשמח מאד שתבררו לנו האם ב"ברכל" שבקרוב אליכם עוד נשארו מהעטים הללו
(עט מיוחד שהתרגלנו אליהם כעשר שנים) נשמח לשמוע מכל מקום בארץ... במודיעין עילית כבר חיפשנו ולא מצאנו

כל מידע בעניין זה תעזור לנו מאד

הנה העט

IMG_1016 (2).JPG
IMG_1017 (2).JPG

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ב"ה

היות ו"ברכל" עוברים בעלות הם הפסיקו להביא את העטים האלו שהיה בכל פעם בתקופה הזו
נשמח מאד שתבררו לנו האם ב"ברכל" שבקרוב אליכם עוד נשארו מהעטים הללו
(עט מיוחד שהתרגלנו אליהם כעשר שנים) נשמח לשמוע מכל מקום בארץ... במודיעין עילית כבר חיפשנו ולא מצאנו

כל מידע בעניין זה תעזור לנו מאד

הנה העט

צפה בקובץ המצורף 525659 צפה בקובץ המצורף 525660
איזה עט?

• הוסף לסימניות
שמנו שתי תמונות
לא רואים את זה ?

זהו עט של דיו ג'ל
גוף פלסטיק שקוף עם מכסה שקוף
ובשני הקצוות פלסטיק כסוף
כן עכשיו ראיתי, כנראה לקח זמן עד שעלה..

כמדומני שיש את זה בהרבה חנויות כאן (בני ברק) ראיתי משהו כזה בגוונים, באי המטמון ועוד...

• הוסף לסימניות
כן עכשיו ראיתי, כנראה לקח זמן עד שעלה..

כמדומני שיש את זה בהרבה חנויות כאן (בני ברק) ראיתי משהו כזה בגוונים, באי המטמון ועוד...

אדרבה
נשמח לשמוע אנחנו צריכים בצבע כחול
תודה רבה רבה

נדמה לי שיש 3 צבעים
שחור
כחול
אדום

• הוסף לסימניות
אדרבה
נשמח לשמוע אנחנו צריכים בצבע כחול
תודה רבה רבה

נדמה לי שיש 3 צבעים
שחור
כחול
אדום

נכון. יש לי אח שגם אוהב את העטים האלו אפילו שהצעתי לו משהו דומה מאד של COBRA הוא לא רצה להחליף...

תגיעי עד בני ברק בשביל זה?

הפעם האחרונה שראיתי את זה זה היה אפילו במארז של 10/12 משהו כזה זה היה באי המטמון במגדלי השקל בבני ברק לפני חודש בערך ונראה לי גם ביש חסד בהשומר.

• הוסף לסימניות
נכון. יש לי אח שגם אוהב את העטים האלו אפילו שהצעתי לו משהו דומה מאד של COBRA הוא לא רצה להחליף...

תגיעי עד בני ברק בשביל זה?

הפעם האחרונה שראיתי את זה זה היה אפילו במארז של 10/12 משהו כזה זה היה באי המטמון במגדלי השקל בבני ברק לפני חודש בערך ונראה לי גם ביש חסד בהשומר.
חשוב לנו שזה יהיה בדיוק ולא דומה, או בערך כי כבר ניסינו המון סוגים דומים לכאורה,
וזה ממש לא אותו דבר למי שרגיל לעט הזאת
תודה רבה נשמח לדעת

• הוסף לסימניות
חשוב לנו שזה יהיה בדיוק ולא דומה, או בערך כי כבר ניסינו המון סוגים דומים לכאורה,
וזה ממש לא אותו דבר למי שרגיל לעט הזאת
תודה רבה נשמח לדעת
לפי דעתי זה מודבר בזה..
חוץ מזה אין לי מה לומר לך אם יש לך אפשרות פשוט תיגשו לבדוק שם.

בהצלחה רבה!

אגב-
יש עדיין ''שאריות'' מבר כל ברחוב שלמה המלך בבני ברק אולי תיגשו לשם ותנסו לקנות כמות...

• הוסף לסימניות
לפי דעתי זה מודבר בזה..
חוץ מזה אין לי מה לומר לך אם יש לך אפשרות פשוט תיגשו לבדוק שם.

בהצלחה רבה!

אגב-
יש עדיין ''שאריות'' מבר כל ברחוב שלמה המלך בבני ברק אולי תיגשו לשם ותנסו לקנות כמות...

באמת ראיתם שיש עדיין שאריות עטים כאלו ? אם כן אנחנו יכולים לשלוח שליח לשם
תודה רבה

תודה ג"כ על מה שאתם אומרים לגבי אי המטמון ויש חסד . שווה בדיקה !

• הוסף לסימניות
זה עט מעווולה גם אני משתמשת רקקק בו

• הוסף לסימניות
ב"ה

שלחתי לבדוק בשלשת המקומות שהציעו כאן, בברכל בשלמה המלך, וביש חסד השומר, ובאי המטמון,
ואין ....
אם יש לכם אפשרות לבדוק במקום מגורכם - תעזרו לנו מאד

• הוסף לסימניות
בטוחה כמעט במאה אחוז שראיתי ב"גוונים".

• הוסף לסימניות
שתפו אותי במסקנות שלך, הזמנתי מאליאקספרס כמה סוגים דומים, אבל אף אחד לא מספק את המשתמשים, אנחנו צורכים 10 עטים בחודש לפחות

• הוסף לסימניות
שתפו אותי במסקנות שלך, הזמנתי מאליאקספרס כמה סוגים דומים, אבל אף אחד לא מספק את המשתמשים, אנחנו צורכים 10 עטים בחודש לפחות

ב"ה

כולם אומרים שיש להם דומים - אבל למעשה זה לא מגיע לזה

• הוסף לסימניות
ב"ה

אולי יש אחד שאפשר לו לברר מי היה הסוכן ששיווק אותו וייבא אותו לברכל
אם יש למישהו קשר לאיזה מנהל סניף וכדומה אולי ע"י זה נגיע ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה