דרוש מידע יש רעיונות לחיסכון בחשמל?

• הוסף לסימניות
באמת חושב שפחות מייבש, מזגן אינוורטר, עושים עבודה..
אין מייבש בקיץ, השמש של בני ברק עושה את העבודה יותר מהר בחינם,
מזגנים כמובן אינוורטר,
אבל עדין החום הבני ברקי לא מאפשר שלא להדליק מזגן שעות ארוכות ביום,
ומשפחה גדולה מדליקים הרבה מזגנים, אי אפשר שלא.

אבל נקווה שנופתע לטובה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על ההכוונה
אני רואה שכולם אומרים אותו דבר, לוקחת את הטיפים לתשומת ליבי!
לגבי ייבוש אני בקומת כניסה בלי מרפסת, ולתלות בתוך הבית לא נעים לי, אבל נשדל להתקמצן. אפילו לא ידעתי שזה הרבה חשמל...
בחורף אני שמה מגבות סתם שיהיו חמות אחרי המקלחת... :oops:

• הוסף לסימניות
ני רואה שכולם אומרים אותו דבר, לוקחת את הטיפים לתשומת ליבי!
לגבי ייבוש אני בקומת כניסה בלי מרפסת,
אולי יש פינה נקיה בחצר
גם שימי לב מגבות לדוג לוקח הרבה זמן = הרבה חשמן
ביגוד קיצי מתיבש יותר מהר
אני בחורף תולה בבית בבוקר לפני שיוצאת לעבודה - שמה מאוורר - עד הצהרים הכל יבש
בקיץ - אם יש חלון פתוח זה יכול להתיבש גם בלי מאוורר וגם אם לא יבש לגמרי את מכניסה ל10-15 דקות יבוש ,
(אבל התייאשתי - בע"ה לפני החגים אני מתכוונת לקנות מיבש, ב"ה המשפחה גדלה)

• הוסף לסימניות
אולי יש פינה נקיה בחצר
גם שימי לב מגבות לדוג לוקח הרבה זמן = הרבה חשמן
ביגוד קיצי מתיבש יותר מהר
אני בחורף תולה בבית בבוקר לפני שיוצאת לעבודה - שמה מאוורר - עד הצהרים הכל יבש
בקיץ - אם יש חלון פתוח זה יכול להתיבש גם בלי מאוורר וגם אם לא יבש לגמרי את מכניסה ל10-15 דקות יבוש ,
(אבל התייאשתי - בע"ה לפני החגים אני מתכוונת לקנות מיבש, ב"ה המשפחה גדלה)

וואי אהבתי את הרעיון של המאוורר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה