Sara Rivka
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
כנראה שעכשיו התקיפות הן ממש חזקות ויוצאות דופן, כי עד עכשיו לא הרגשנו אותן...זה סותר את ההנחה שקבעתם -
כנראה שעכשיו התקיפות הן ממש חזקות ויוצאות דופן, כי עד עכשיו לא הרגשנו אותן...זה סותר את ההנחה שקבעתם -
יש עננים שמסתירים אותםאיך זה שכולם שומעים אבל אף אחד לא רואה?
היכן המטוסים המדוברים?
איך זה באמת נראה לי זה הפער הכי גדול מפרוץ המלחמה לא?! תתקנו אותי.האזעקה האחרונה בארץ הייתה לפני יותר משעתיים
פורטל חירום לאומי | התרעות פיקוד העורף
בדף ההתרעות ניתן למצוא את היסטוריית ההתרעות במדינת ישראל וכן לאתר את אזור ההתרעה שלך לפי יישוב וכן להגדיר את אזורי ההתרעה בהם תרצו לקבל התרעה מהפורטל בזמן אמת.www.oref.org.il
כי לילה ומעונן פחות אפשרי לראותאיך זה שכולם שומעים אבל אף אחד לא רואה?
היכן המטוסים המדוברים?
אולי הצבא שיתק את היכולות שלהם.....איך זה באמת נראה לי זה הפער הכי גדול מפרוץ המלחמה לא?! תתקנו אותי.
דעתי הקטנה שיום שקט כרגע ,מארגנים כניסה בטוחה יחסית לחיילים בעזה.איך זה באמת נראה לי זה הפער הכי גדול מפרוץ המלחמה לא?! תתקנו אותי.
התשובה המספקת זה שהמטוסי קרב בדרך לדרום להפצצות בעזה עיין בערוץ 12 אומרים שזה תקיפה של צה"ל למה ששומעים בדרוםגם אני הייתי מפוחד מהרעשים בירושלים
ושמחתי שיש כבר אשכול על זה עם עשרות תגובות
אבל למעשה לא יצאתי עם תשובה מספקת
נו באמתהתשובה המספקת זה שהמטוסי קרב בדרך לדרום להפצצות בעזה עיין בערוץ 12 אומרים שזה תקיפה של צה"ל למה ששומעים בדרום
המטוסים מגיעים מאנשהו...נו באמת
אנחנו רחוקים מאוד מעזה
לא הבנתימאנשהו...
מאיזשהו מקום מאן שהואלא הבנתי
לפני כמה דקות ממש עדיין היהנרגע בירושלים כבר אין רעש
חזר לפני כמה רגעים והשתתק שובנרגע בירושלים כבר אין רעש
זה מה שאמרו שהמסלול שלהם מעל ירושלים...נו באמת
אנחנו רחוקים מאוד מעזה
שוב, לא כל המסוקי קרב מגיעים מאזור הדרום לכאורה אם יש תגבורלא הבנתי
מעניין כבר עשר דק לא שומעת...חזר לפני כמה רגעים והשתתק שוב
זה בא והולך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים