יש שמים מעלי

• הוסף לסימניות
אין לי מושג למה מחקו לי את האשכול הזה אתמול.....:confused:
(אם למשהו יש מושג למה, או שהוא יודע עם מי צריך לדבר בכאלו מקרים....הוא מוזמן לענות)

תגובות יתקבלו בברכה!

קבצים מצורפים

• יש שמים.jpg
    KB 508.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
??

• הוסף לסימניות
אולי מישהו מוכן להסביר לי מה לא מובן לו???
דוקא אני ממש מבינה מה הולך פה:
איש אחד שוכב איפשהוא- זה נראה כמו רצפה או משהו כזה, לידו שוכבים עוד אנשים.
תאורה מענינת מאוד.
האיש בקידמת הפריים מפריע מאוד.
אולי "צברית" תוכלי להעשיר אותי למה הם שכבו שם??
אני ממש מסוקרנת...:)

• הוסף לסימניות
סיטואציה יפה תמונה מפוספסת.!

לא מספיק מועבר המסר. אולי הגוש הפרונטלי הוא שפגם.

• הוסף לסימניות
בפסטיבל האור, ברחבת בית כנסת חורבה, היה מוצג שהסתובב,
כל החברה שבאו לשם נשכבו על הרצפה מתחתיו כדי לראות אותו מלמטה.....

זה היה מחזה ממש משעשע.

• הוסף לסימניות
חשבתי על זה או איזה שיעור התעמלות.
סיטואציה מענינת.

• הוסף לסימניות
תמונה של היפי, ספק אם רואים שם את כתפו החשופה, לא פלא שמחקו לך את האשכול.
גם אותי התמונה דוחה.
מילא היא היתה אומנותית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריבק;794751:
ספק אם רואים שם את כתפו החשופה,

לא כתף אלא המצח של הסמוך אליו.

משמעות נוספת ל'דע מה למעלה ממך'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה