כללי יש תוכנה להורדת SWF מאתרים חינמית?

• הוסף לסימניות
היתה לי תוכנה אבל היא לא עובדת לי עם וינדוז 8
מישהו מכיר תוכנה או דרך להוריד קבצי פלאש מהנט?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לבדוק את שם קובץ הפלאש, ואז להוריד אותו, ע"י כתיבת קישור עם שם הקובץ.
כמו"כ נראה לי שבתוסף של פיירפוקס להורדת וידאו יש אפשרות להוריד גם פלאשים.

• הוסף לסימניות
איך עושים זאת בצורות שאמרת?
אשמח לפירוט.
ותודה על ההיענות

• הוסף לסימניות
את עומדת על דף האינטרנט שבו מוצג הפלאש, ועם לחצן ימני 'הצג מקור', תחפשי שם את השם של קובץ הפלאש. ואז תכתבי לך בדפדפן את כתובת האתר ואחרי הסלש את שם הקובץ .swf ותוכלי להוריד אותו.

• הוסף לסימניות
לא כל כך הצלחתי לפענח. יש לי את הסרטון הזה שאני רוצה להוריד לשלוח למישהי שאין לה אינטרנט.
http://www.youtube.com/watch_popup?v=RWgg5-kUSho&vq=medium
זה סרטון פשוט מדהים!
יש אפשרות להוריד כזה דבר?
במקור לא כל כך ברור מה הסרט שם

• הוסף לסימניות
זה לא SWF זה וידאו רגיל
תוכלי להשתמש עם פיירפוקס עם שתי התוספים הנ"ל (יש עוד הרבה כאלו שיכולים להוריד מיוטיוב אבל על אלו אני ממליץ)
DownloadHelper
DownThemAll

• הוסף לסימניות
תודה, הצלחתי להוריד את הוידאו

• הוסף לסימניות
מעלה את התוספים לטובת הנתיבים,אתרוגים ומה שבינם :)

קבצים מצורפים

• downloadhelper-4.9.12. - downthemall-2.0.15i.zip
    1.4 MB · צפיות: 5

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה