יש תוכנה פשוטה שיכולה להוסיף כיתוב לקובץ MP3 ולהופכו לMP4?

• הוסף לסימניות
נראהלי פירטתי הכל בכותרת :)

אני מחפשת תוכנה למחשב שולחני (לא אפליקציה)
שתאפשר לי להוסיף לקובץ שמע (MP3) כיתוב של המלל של מה ששומעים (לא חייב להיות מעוצב מי יודע מה)
כדי שאוכל לשלוח אותו בואצפ כMP4 ?

• הוסף לסימניות
לא מכיר
למיטב ידיעתי - אין! ואפילו לא פורמט פיקטורי
מה שכן יש מאתר מקוון שהופך MP3 + תמונה ל MP4 - הבעיה הגדולה היא שנטפרי זה סגור ולא היו מוכנים לפתוח לי
הייתי חייב להיעזר במישהו עם 'טריף'...
כעת אני רואה שנפתח - תנסו ותעדכנו (הקישור הראשון זה המקור, וכנראה בנטפרי זה עובר לקישור השני)

• הוסף לסימניות
יש תוכנה סודית לכך
1672245696160.png

• הוסף לסימניות
וכל תוכנת עריכת ווידיאו פשוטה יכולה לעשות את זה

• הוסף לסימניות
לא מכיר,
אפשר פירוט?
כלומר מכיר את התוכנה אבל לא את התכונה שייחסת לה.
היינו עושים את זה בתוכנה הזו כשהיינו ילדים
שים את השיר תכתוב מה שאתה רוצה בשקופיות
ותסגור את זה בקובץ סרט בקטגוריית "יצא" ולא ב"שמור בשם"

• הוסף לסימניות
עכשיו בדקתי שזה עובד וקיים גם באופיס 2021
ויצרתי סרט עם כיתוב, ממש בכמה שניות ועובד מצוין
שנים שלא נגעתי בתוכנה הזו אבל נראה לי שהיא הכי קלה ומהירה לדברים האלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה