דרוש מידע יש תקן למיקום ניקוז מים באמבטיה?

• הוסף לסימניות
אין לי גישה לפורום אדריכלות, אז אשאל כאן.
רכשתי דירה מקבלן, ובסיור שמנו לב שהארון באמבטיה צמוד לאסלה. הם לא רוצים להצר או להזיז או להקטין את הארון, (יש שם צנרת שתבלוט אם יזיזו) אז הם מציעים להזיז את האסלה לכיוון האמבטיה. הבעיה היא שנקודת הניקוז ממוקמת בדיוק בין האסלה לאמבטיה, ואם יצמידו יותר את האסלה לאמבטיה יהיה קשה מאוד לגרוף שם מים. (הניקוז השני גם לא ממוקם באופן מוצלח)
השאלה שלי היא האם יש תקן למיקום נקודת הניקוז? מה המרווח שצריך להיות סביבו?
תודה רבה על כל תשובה!

• הוסף לסימניות
אסלה לא ניתלית?
אולי כדאי להחליף לכזו. עדיף מאשר להרים ריצוף ולהזיז נקודת ניקוז.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שקשור רק לסוג האסלה
גם אם האסלה תלויה יהיה מאד לא נח לגרוף לשם מים

• הוסף לסימניות
אסלה לא ניתלית?
אולי כדאי להחליף לכזו. עדיף מאשר להרים ריצוף ולהזיז נקודת ניקוז.
תודה. זה גם רעיון, אמנם לא מושלם, כי עדיין קשה לגרוף כשצריך להסתדר עם האסלה המפריעה, וזה גם עולה הרבה כסף...
השאלה היא האם יש תקן למיקום הניקוז, שלא יכול להיות קרוב כל כך לאסלה, ואם כן אוכל לתבוע מהחברה שיעשו את התזוזות על חשבונה.

• הוסף לסימניות
אולי עכשיו יש כאן מישהי שתוכל לעזור לי?
יש תקן למיקום בור ניקוז בבית?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אולי עכשיו יש כאן מישהי שתוכל לעזור לי?
יש תקן למיקום בור ניקוז בבית?
תודה רבה

את מדברת על ניקוז מי שטיפה???
את יכולה לבקש יוסיפו לך איפה שתירצי...
זה הרמת ריצוף ומשיכת צנרת ...

• הוסף לסימניות
מסתבר שלא. הם ממש מתעקשים שלא.

לפי מה שלמדתי זה אפשרי צריך פשוט להוסיף קופסת ביקורת נוספת במקום נוח יותר...
ומשם להגיע לניקוז 4"

• הוסף לסימניות
מה זה קופסת ביקורת?

העיגול הזה של הניקוז... כמו צומת של צינורות (נשאר מלא מים ברעיון של סיפון)...
הוא לא חייב להיות עיגול דרך הגב
יש פסי ניקוז ממש יפים ונקיים.
לדעתי תישאלי אינסטלטור כמה יעלה ואם יש אפשרות...
ואח"כ תבקשי מהם מימון ותוכיחי להם שאפשרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה