יש תשובה לשאלה כזו? או שזה כמו לשאול כמה עולה מכונית?

• הוסף לסימניות
שואלת לגבי עיצוב גבס בסלון
יש לנו סלון גדול בערך 40 מ"ר
הוא לא מלבני ולא רבועי - יש לו מבנה לא אחיד - בקיצור, מתרחב בחלק מהשטח ובחלק אחר יותר צר וכו'
אני רוצה לארגן את התיקרה עם תיקרת גבס יפה וגם משהו באזור החלנות בשביל וילונות

השאלה שלי כמה בערך עולה עבודה כזו, כיוון של מחירים
4500 ש"ח זה הגיוני או שזה מגיע להרבה יותר?

מקווה שזה לא כמו לשאול כמה עולה בית או מכונית :(

• הוסף לסימניות
אולי קרניז בין קיר לתקרה, או קרניז לד מסביב,
בתוספת רוזטות מתחת למנורות תליה/נברשות,
וחיפוי וילנות יפה,
צריך לבדוק, יכול אולי להתאים לתקציב,

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם עושים נטו קרניזים+לדים וכדו', אפשר להגיע לכאלו סכומים.
תוכנית גבס ממש תתחיל לכם ב10K

• הוסף לסימניות
שואלת לגבי עיצוב גבס בסלון
יש לנו סלון גדול בערך 40 מ"ר
הוא לא מלבני ולא רבועי - יש לו מבנה לא אחיד - בקיצור, מתרחב בחלק מהשטח ובחלק אחר יותר צר וכו'
אני רוצה לארגן את התיקרה עם תיקרת גבס יפה וגם משהו באזור החלנות בשביל וילונות

השאלה שלי כמה בערך עולה עבודה כזו, כיוון של מחירים
4500 ש"ח זה הגיוני או שזה מגיע להרבה יותר?

מקווה שזה לא כמו לשאול כמה עולה בית או מכונית :(
בררתם כבר ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה