יש!!!>>>>>

• הוסף לסימניות
אישור פירסום!!!:):):)

קבצים מצורפים

• עם לוגו-5.jpg
    1.2 MB · צפיות: 17
  • עם לוגו-24.jpg
    KB 907.8 · צפיות: 15
  • עם לוגו-29.jpg
    1.1 MB · צפיות: 26
  • עם לוגו-11.jpg
    1.3 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
תמונות יפות !
בפעם הבאה לצלם את הילדים רחוק יותר מהרקע.

• הוסף לסימניות
ילדים מתוקים
אהבתי בתמונה הראשונה שהפרחים בבגד דומים לרקע
כנ"ל - עם תרחיקי אותם כמה שאפשר ותפתחי עוד צמצם הרקע יבוא מטושטש
וזה ישדרג לך

ובתמונה האחרונה - או סלסלה בגודל מתאים או עדיף בלי שהילד יצא ככה לא נעים בעין

נפלתי עליך אבל באמת לטובתך כי הכל נראה כל כך מושקע

• הוסף לסימניות
יפה!
דחוף לרדת לגובה המצולם.

• הוסף לסימניות
השלישית הכי
ולגבי ההרחקה מהרקע כבר אמרו
אגב על איזה עדשה את כי זה נראה קצת מעוות?

• הוסף לסימניות
הסלסלה........
התינוקת עוד רגע נשמטת שם...

• הוסף לסימניות
איזה יופי!
איזה מתוקים!
סתם הערת אגב, אני לא צלמת אבל נראה לי שעל רצפת עץ לא אמורה להיות השתקפות, זה נותן מראה לא טבעי לתמונה.

• הוסף לסימניות
הרקע באחרונה ממש יפה.
גם ההעמדה. את התינוק יכל להחזיק הגדול שיושב על הכסא.
או לחילופין להושיב את הגדולה עם התינוק ולבנות סביבה את הקומפוזיציה

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן על ההערות!
לגבי הרקע- אי אפשר להרחיק יותר זה רקע ממש קטן (משהו שכדאי לשים לב כשמזמינים מאליאקספרס)
לגבי העיוות- עליתי על הבעיה.... יותר נכון מירלה כהן הצלמת, הפרקט שמצוייר על הרצפה מצוייר בפרספקטיבה של זוית רחבה מה שגורם להרגשת עיוות כששאר המצולמים לא בזוית רחבה.
לגבי התינוקת והסלסילה- היא היתה מכווצת שם כל כך חמוד ו"נפתחה" לה לאיטה, האחים הגדולים שלה נראים בזאת הכי טוב, ובאמת חבל שהיא קצת מחליקה... (אל דאגה היא לא מחליקה באמת...)
ולמה זה נראה לא בגובה של המצולם? הייתי ממש בגובה שלהם (אולי באחרונה הייתי בגובה של העומדות?)

ושוב תודה על ההערות, ככה מתפתחים! (:

• הוסף לסימניות
אני חייבת לומר: כל הכבוד על האומץ והכנות לשמוע הערות וביקורת בונה, בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
העמדות מקסימות!

התמונות צולמו בגובה המצולמים אבל בעדשה רחבה מדי. (לפעמים זה עניין גם של חוסר מקום, לא מכירה את הסטודיו אצלך)

בתמונות משפחתיות כדאי להביא את התאורה יותר קדמי כדי שיהיה יותר פיזור של אור, או להוסיף תאורת מילוי.

ורקעים הקטנים האלה מאליאקספרס זה אכן צרה צרורה :(

• הוסף לסימניות
הסטודיו די קטן, הרקעים ממש קטנים.
עדשה 24-120 של ניקון
מה אפשר לעשות כדי שיראה מגובה העיניים? (ושיראו כולם שברכיי לא השתפשפו לחינם....)

• הוסף לסימניות
ניסיתי להציל את התינוקת

אני לא ממש אלופה בפוטושופ, אבל נראה לי שבתוך אלבום זה עובר, נכון?

קבצים מצורפים

• חלאקה-147 copy.jpg
    1.6 MB · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה