דרוש מידע יתושיםםםםםםם :(

• הוסף לסימניות
מה הכי עוזר לכם עם ההתמודדות מול היתושים והעקיצות הנוראיות האלו?

• הוסף לסימניות
יש לי ילדה שממש סובלת מעקיצות (מתנפח לה ומפתחת תגובה אלרגית) מאוד עוזר לה סנו דיי. מורחת כל יום לפני השינה. ב"ה לא מתקרבים אליה

• הוסף לסימניות
אני עצמי מתמרחת בסנו די, עוזר רק לכמה שעות
הילדים שלי סובלים מאד כנ''ל וזה לא מספיק עוזר

• הוסף לסימניות
עצת סבתא שהבנתי שמאד עוזרת
זה לסגור את החלונות כל יום בין בשקיעה לצאת הכוכבים
זה עוזר. רואה את זה יותר בערבי שבתות. אם לא סוגרת בזמן הזה, נכנסים המון מעופפים למיניהם שמתנחלים על שולחן השבת.

• הוסף לסימניות
להניח בחדר שלהם - חומץ!
אולי בתוך כוס - וכמובן שבמקום שאינו נגיש לילדים,
כדי שלא ישפך ושלא יצטרכו להזיז אותו כל יום מכאן לשם ומשם לכאן,
אבל ב"ה זה מאד עוזר.

בהצלחה והעיקר.... הבריאות.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
רעיון חמוד:

שמתי לב שהמנהג של הזבובים והיתושים להצמד במשך רוב הזמן לרשת של החלון ולשוטט עליה ורק מידי פעם הם יוצאים לגיחות זימזום או התקפה על שוכני החדר האומללים.

לאור זאת קניתי מדבקות צהובות לחרקים המיועדות לגינה או למטע, (יש בחנויות כלי עבודה) חתכתי אותם למספר ריבועים, ותליתי ריבוע אחד באמצעות חוט ברזל על הרשת של החלון. והחרקים שמשוטטים על הרשת נדבקים במדבקה לנצח. יעיל גם נגד זבובים.
אמנם א. פעם בכמה זמן בית הקברות הזה צריך החלפה, ב. לבני הבית היה קשה לראות יתושים גוועים ברעב, אז אחרי שהם נדבקו נאלצתי לחסל אותם עם פלייר...
1651357686154.jpeg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שמן ציטרונלה בפקק של בקבוק ליד המיטה.
הם כנראה לא מסמפטים את הריח (הבעיה שגם אני... אבל זה שווה!!!)
וואאו היה פעם אחת שמשהו אמר לי להשים טיפה על הכרית ופשוט אני כמו היתושים לא נרדמתי כל הלילה עם המון בחילות מהריח שלזה.

• הוסף לסימניות
וואאו היה פעם אחת שמשהו אמר לי להשים טיפה על הכרית ופשוט אני כמו היתושים לא נרדמתי כל הלילה עם המון בחילות מהריח שלזה.
אני מרססת בחלון והם לא מגיעים
אגב לם לטיולים אני לוקחת איתי את הריסוס
הפתרון הטוב ביותר שמצאתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה