דרוש מידע יתושים-מה עושים?

• הוסף לסימניות
גם הבת שלי נעקצת הרבה כל לילה,
חברה אמרה לי לקנות מכשיר נגד יתושים שפועל על בסיס רעש,
/קניתי שבוע שעבר ולבנתיים נראה שמועיל,
עולה סביבות ה15 ש"ח,
מכשיר קטן בשקע שקרוב למיטה שלה

ואני מחפשת פתרון לעקיצות מחוץ לבית?
לא שייך למרוח אותה כל כמה שעות...

• הוסף לסימניות
בלת"ק
וואוו חלום בית על נחל :)
דבר ראשון רשתות
ויש שמן צינטרונלה שמים טיפה בכרית וטיפה בסוף המיטה
זה מרחיק יתושים...

• הוסף לסימניות
גם הבת שלי נעקצת הרבה כל לילה,
חברה אמרה לי לקנות מכשיר נגד יתושים שפועל על בסיס רעש,
/קניתי שבוע שעבר ולבנתיים נראה שמועיל,
עולה סביבות ה15 ש"ח,
מכשיר קטן בשקע שקרוב למיטה שלה

ואני מחפשת פתרון לעקיצות מחוץ לבית?
לא שייך למרוח אותה כל כמה שעות...
איפה קונים ?

• הוסף לסימניות
אני קניתי בחנות כל בו
מאמינה שיש את זה אולי גם בטמבורים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו מכיר מכשיר שפולט אדים ומרחיק חרקים ?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני שונאת יתושים
שמה על הראש שלי מאוור על 5,
מקבלת דלקת ראות, צינון, לחלות
רק לא יתושים
אגב אני שמה כל יום מאורר לפני שאני הולכת לישון ,חלון סגור ,חושך בחדר פותחת את הדלת והיתושים יוצאים.

• הוסף לסימניות
מה עושים אחרי שנעקצים?
בת השנתיים שלי רגישה לעקיצות וכל עקיצה מתנפחת ומגרדת נורא,
מביאה לה מיד טיפות פניסטיל,
מה הכי עוזר למרוח מקומית?
הבן שלי גם, הרופא נתן משחה אנטיביוטית- אפלומיצין

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה פשוט זוועה היתושים האלה הם לא נגמרים
אני משמשת ברעיון של הסנו קליר לניקוי חלונות, משפריצה עליהם וזה משתק אותם והם נופלים לכמה שניות וז הורגת אותם

• הוסף לסימניות
וואוו לכל הסובלים
למה לא הכי פשוט למרוח על הגוף סנו די
עוזר ב100%

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בשמן ציטרונלה, מניסיון שלי הריח מבריח אותם
ועוד משהו, קראתי פעם, (אולי בפטנט רשום של המודיע) שהיתושים נכנסים סמוך לשקיעה לבתים עם אור בחלון, לכן כדאי נגיד חצי שעה לפני השקיעה לא להשאיר אור דולק בחלונות, להחשיך חלקית את הבית, או לסגור חלונות, כשכבר חושך אפשר לפתוח את החלונות מחדש. לא יודעת אם זה אמיתי או לא, אבל כך אני זוכרת שהיה כתוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה