עזרה יתרה ברב קו אנונימי

• הוסף לסימניות
יתרת ערך צבור ברב קו אנונימי-ניתן לשחזר אם אני יודעת את הסכום המדוייק הטעון בו, וכן את מספרו, או שאבוד?

• הוסף לסימניות
אם הסכום מצדיק את המאמץ למה לא לנסות

• הוסף לסימניות
כתוב
  • במקרה של אובדן או תקלה - לא ניתן לקבל החזר על נסיעות או כסף שהוטען בכרטיס
  • יש כאן רשימה של סניפים אולי בכל זאת אפשר לעשות משהו

• הוסף לסימניות
סקרנת אותי!
בכמה זה היה מוטען?

• הוסף לסימניות
400.. הטענתי לפני כחודש, לפני שתגמר ההנחה בערך הצבור.
ומה שהכי מבאס: הייתה מודבקת על הרב קו שלי מדבקה( מחוזקת בסלוטייפ) עם מספר הנייד והשם שלי. הכי קל להחזיר. אבל כנראה שמי שמצא לא רוצה להחזיר..( זה נפל לי במקום חילוני לגמרי)

• הוסף לסימניות
שאלה.. כי ב"ה אני לא מכירה את הנושא, אבל אולי שווה לחשוב על הכיוון
יש אפליקציות שאפשר לתקף איתן דרך טלפון חכם, רק בלי הרב קו בעצמו
אולי אפשר להתחבר עם מספר הרב קו שאותו יש לכם, ואז להשתמש ביתרה עד שיגמר?

• הוסף לסימניות
כתבתי... ש-
ב"ה אני לא מכירה את הנושא
רק העליתי רעיון שאולי יש אנשים שיוכלו לענות
מחיפוש ברשת אני מבינה שיש 4 אפליקציות:
MOOVIT
הופאון
תחנה
ANY WAY

אין לי מושג איך זה עובד
יש פה מישהי שמכירה או אחראית על הופ און, אולי היא תבוא לפה ותוכל לעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה