- הוסף לסימניות
זה של חודש טבת?תודה רבה!
נירשמתי ומחכה לשמות!
זה של חודש טבת?תודה רבה!
נירשמתי ומחכה לשמות!
היי טוהרויש עדיין בנות ששואלות.....
שאלתי בעינה עומדת.
קיבלתי תזכורות בלי רשימת שמות. התפללתי על שמות מהחודש הקודם. מה עלי לעשות?
אני רוצה להמשיך בפורום, אבל זקוקה לתקשורת מינימאלית.
תודה.
תודה!בנותתת
עדיין לא שלחתי את טופס ההצטרפות של החודש
בעז"ה היום עד הלילה
מי שנרשמה לטופס של כסלו, לא נכנסה לרשימות.
איפה יש טופס מעודכן של טבת?מי שנרשמה לטופס של כסלו, לא נכנסה לרשימות.
תודה לך.אם יש לך שאלות את יכולה לפנות אלי בפרטי.
וכן במייל של הי"ג.
המקור מרן החיד"א. כרגע אין לי את שם הספר בו הוא כתב. אך זה רשום לי באיזשהו מקום. פעם ערכתי על זה ברור.מישהו יודע מה המקור לסגולה הזו?
אשמח לקבל את המקום שבו זה כתוב.המקור מרן החיד"א. כרגע אין לי את שם הספר בו הוא כתב. אך זה רשום לי באיזשהו מקום. פעם ערכתי על זה ברור.
forms.gle
נירשמתי תודה!היייי לכולם!
מצ"ב הקישור למילוי הטופס לחודש טבת
בשורות טובות!
![]()
י"ג - סגולה לזיווג הגון - חודש טבת תשפ"א
היי לכולן! נא לשים לב לתאריכים!!! הסבר קצר על הי"ג - 13 איש אומרים במשך 13 יום 13 פעמים את פרק י"ג ולאחר מכן מזכירים 13 שמות לזיווג הגון(פרק אחד עבור כל שם). מתחילים ביום שני י"ג טבת עד שבת כ"ה טבת(כולל) אם את מעוניינת לתת שם אחד שיתפללו עליו. את צריכה לרשום פה את השם שלך. השם לתפילה וכתובת...forms.gle
חבל שלא ידעתיהסתיים הרישום
כל חודש מפרסמת באשכול חדש
תמיד הגיע תזכורת במייל.חבל באמת..
בחודשים הבאים, תעקבי אחרי האשכולות החדשים בר"ח...
אשתדל לפרסם גם באשכולות הישנים..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים