כללי >>> ךופה בתוכ רוטיירטסוליא >>>

• הוסף לסימניות
חיפשתי בפורום כאן וגם כאן ובשניהם אין פיתרון מתאים לכתיבה הפוכה (משמאל לימין) באילוסטרייטור.

הבעיה כמובן באילוסטרייטור cs6 תומך עברית.

יש מישהו שפתר את הענין? שיצביע בבקשה...

• הוסף לסימניות
תפתח קובץ אילוס שמור שיש שם כבר טקסט שנכתב בעברית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1440582:

אני במחשב אחר ואין לי עליו קבצים כאלו, אפשר להעלות קובץ כזה בבקשה?

• הוסף לסימניות
הנה

קבצים מצורפים

• ג.ai
    1 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1440582:

לא כ"כ עזר,
רק כשאני כותב על הטקסט בקובץ שצורף כאן זה כותב מימין לשמאל.

• הוסף לסימניות
אני גם לא הצלחתי לעבוד עם הגרסה הזו של cs6 וגם ההמלצות שנתנו פה עם להפוך עם החץ זה מתסכל למי שכותבת הרבה בתוכנה.. אז עברתי הורדתי גרסה שתומכת בעברית
אדובי אילסטריטואור cc 2014
כך זה נקרא...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תומך עברית אמור לכתוב ישר...

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 114.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
יש לי cs6 והוא כותב מצוין.
בכל אופן ניסיתם לבדוק את ההגדרות הללו...?

קבצים מצורפים

• עברית.png
    KB 98.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תנסו כאן, מקוה שיש מקביל באנגלית בcs6
o_197j712081esp1r3teh1p50q6pb.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה