כאבים ביד, יש תרגילים נגד זה?

• הוסף לסימניות
לאחרונה אני סובל [עוד אחד מנזקי המחשב..] מכאבים בכף היד וכן בחלק העליון סמוך לכתף.
[כמובן, אני לא שומר לצערי על שום כללי ישיבה נכונה:(]
דובר על כך כך כבר למשל באשכול זה.
המצב שלי עדיין לא כמו של חיים דיקמן בשנת 2006 אבל זה מפריע לעבודה.
אני לא שואל על מניעה, אלא לאחר מעשה האם יש איזה תרגילים כדי לפתור את זה לפני שפונים לכיוון של מה שנכתב שם [פיזיותרפיה, דיקור סיני וכו'].
תודה

[אגב, מי שמתעניין בנושא תייגתי כמה אשכולות בנושא בתגית "כאבים"].

• הוסף לסימניות
דווקא לעת זו הייתי ממליץ לך ב"שב ואל תעשה", כי אוטוטו מגיעות עבודות הפסח, ורצוי להיות ב"סיק"...
אבל צחוק בצד.
אם זו אכן דלקת בגיד, כפי שסובלים רוב הקלדנים והקלידנים (מה לעשות אני בשתי הקטגוריות..) יש כמה אפשרויות, מהקל אל הכבד:
1. לרכוש תחבושות אלסטיות מיוחדות המתלבשות על כף היד עם סקוטש ולישון איתם בלילה.
2. יש תחבושת אלסטית + סקוטש מיוחדת לאיזור המרפק שיש בה כרית סיליקון הלוחצת על אותו גיד הנגוע בדלקת, גם אותה יש ללבוש בלילה.
3. הזרקת סטרואידים ישירות לתעלה הקרפלית, (התופעה נקראת "דלקת התעלה הקרפלית") נעשית אצל רופא מומחה בהזרקה אנכית של מחט באורך סנטימטר וחצי.
4. ניתוח.

רפואה שלמה, מזדהה עם הכאב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה