כאבים ביד

• הוסף לסימניות
:(

אני מפחדת שאולי יש לי דלקת בגיד או משהו עקב החזקת העט באותה תנוחה מאומצת יותר מידי זמן רצוף. (אני יודעת שזאת תופעה שיכולה לקרות לקלדנים, ציירים, נגנים וכו') אני מציירת על סינטיק שהוא גבוה מהשולחן באיזה 7 ס"מ במצב שכיבה, נראה לי שזה גם משפיע לרעה.

הלכתי לרופא וביקשתי הפניה לפיזיותרפיה, אבל התור הבא יהיה רק עוד חודש...
כרגע הכאבים לא חזקים ואני יכולה להמשיך לצייר, אבל נורא מפחדת שאני אגרום לנזק.

אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון או מידע בנושא. מה צריך לעשות, למי אפשר לפנות לטיפול וכו'

• הוסף לסימניות
אני אמנם מציירת על לוח אינטוס של וואקום, התנוחה אחרת. אבל סבלתי מלבד מכאבים,מהרדמות של שתי אצבעות במשך חצי שנה,שזה כבר יותר מקשה ומעצבן.אבל עבר ב"ה.
תנסי, ובעצם שמעתי שזה חובה, לקום ולבצע פעילות שונה פעם בשעה .שהפעילות לא תהיה רצופה.ולא ,אפשר לסבול קשות. חוץ מזה מתיחה של פרק כף היד באמצעות היד השניה.זה מותח את העצבים שמחברים ומזרימים את הדם. וכן, ע"כ אני מתעמלת קבוע מטעם מכבי, המורה פיזיוטרפיסטית וגם נותנת עיצות לכל מיני קרעכצים.זה בינתיים ומתאים לכל מי שמקצועו ליד המחשב.

• הוסף לסימניות
כנראה שמדובר ב"תסמונת התעלה הקרפלית". דבר שכיח אצל ציירים ובעבודות דומות שמלוות בתנועת יד קבועה.
היה לי את זה הרבה עד שלמדתי לשנות תנוחה כל הזמן.
מצורף קישור לויקפדיה על הנושא:
http://he.wikipedia.org/wiki/תסמונת_מנהרת_שורש_כף_היד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה