התייעצות כאבים בעקב הרגל

• הוסף לסימניות
לפני שלושה חודשים התחילו לי כאבים באזור העקב
לפי המיקום של הנקודה הכואבת כנראה שזה דורבן
אני הולכת עם נעלי ספורט אבל לא תמיד זה עוזר
האם יש לזה רפואה?
ולצערי לפני כשבוע התחילו לי כאבים גם בעקב השני אבל בנקודה אחרת יותר בקצה העקב
השאלה אם זה גם דורבן-וכאן זה יותר כואב מהרגל השניה
אובדת עצות
יש מישהו שעבר משהו דומה וזה עבר?

• הוסף לסימניות
לדורבן חייבים מדרסים מיוחדים לדורבן
לי יש ניסיון עם המדרסים של אלפא ברחוב שטראוס בירושלים
לצערי זה חוזר מידי תקופה.
אולי אם הייתי הולכת תמיד עם המדרסים זה לא היה חוזר.
(דורבן זה בעצם נטיה של עצם לרדת למטה ואז נוצר שם דלקת והיא זאת שכואבת, טיפול מהשורש זה לא רק טיפול בדלקת, אלא להעלות חזרה את העצם, ע"י מדרס)

• הוסף לסימניות
אם זה פעם ראשונה לא חייבים למהר למדרס.
כדאי להחליף לנעל אחרת, הכי נוחה שיש, כשהרגל מתרגלת לנעל גם אם היא ספורט זה לא יעזור. יש תרגילי פיזיוטרפיה שאפשר לעשות, יש משחה שיכולה טיפה להרגיע את הכאב.
זה תהליך החלמה לא הכי קצר, אבל זה יכול לעבור לבד אחרי תקופה.
וכדאי להתייעץ עם אורטופד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה