אשמח להסברנעזרו אצלנו במקרה כזה בטיפול "קרניו בלאנס"
מה הכוונה- לחי נוגעת במזרון?עמידת חזה ברכיים(עמידת 6 ולחי נוגעת במזרון)
אשמח לפרטים עליה באישירויזי מרילוס - מומלצת מאד!!
טלפון- אפשר באישי
אשמח שתפני אלי באישיזהירות מטיפולים מסוכנים!!!!
ונשים ללא הסמכה רפואית!
אין לי למה, אני לא מדברת על מישהי ספציפיתאשמח שתפני אלי באישי
זה הצד שלהם כי הרפואה לא מאמינה במשהו שהיא לא מכירה.אין לי למה, אני לא מדברת על מישהי ספציפית
אבל יש סיפורים בשפע, תשאלי כל רופא נשים או מיילדת...
משהי יודעת להסביר לי?לכן אנחנו עושות עמידת חזה ברכיים(עמידת 6 ולחי נוגעת במזרון)
הרעיון הוא לעמוד על שש ואז לרדת עם הכתפים למזרן, כדאי לשים כרית כדי שיהיה נוח.משהי יודעת להסביר לי?
אשמח ממש!
ניסית לטפל? כי כל תומכת ומטפלת תגיד לך שלא חייבים לסבול בהריוןמצטערת לייאש אותך, אצלי תמיד זה הסבל של השליש האחרון.
כל הרופאים עם אותו משפט מעצבן: הפתרון היחיד הוא ללדת.
ניסיתי גם הרבה דברים טבעיים וכלום לא עזר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים